Τόλιος: «Θα κάνουμε έφεση και θα δικαιωθούμε, το αστείο παρατράβηξε»

Print Friendly, PDF & Email

Εξοργισμένος από την απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, που του επιβάλλει την απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο για 10 χρόνια, την απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 10 χρόνια και χρηματικό πρόστιμο (5.000 ευρώ) δήλωσε στο Metrosport.gr ο άλλοτε τερματοφύλακας του Αιγινιακού, Θανάσης Τόλιος.

«Είμαι έκπληκτος, δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Προσπαθώ να επικοινωνήσω με τον ανακριτή για να καταλάβω τι ακριβώς έχει συμβεί. Είναι ασύλληπτο.

Είναι προφανές ότι θα κάνουμε έφεση και θα κυνηγήσουμε με κάθε τρόπο να δικαιωθούμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΠΣΑΠ, οι οποίοι μας έχουν πιστέψει από την πρώτη στιγμή και βρίσκονται στο πλευρό μας. Εχει σκεφτεί κανείς τι συμβαίνει στην προσωπική μου ζωή με όλα όσα ακούγονται; Εχω ένα παιδί 11 ετών που πηγαίνει σχολείο και του λένε οι συμμαθητές του ότι ο μπαμπάς του θα πάει φυλακή επειδή στήνει παιχνίδια.

Η υπόθεση ξεκίνησε ως αστείο. Ετσι την αντιμετώπισα αρχικά, ήξερα ότι δεν έχουν να μου προσάψουν το παραμικρό. Τώρα πλέον παρατράβηξε, έφτασα στα όρια μου και δεν πηγαίνει άλλο. Είμαι βέβαιος ότι θα δικαιωθούμε», δήλωσε μεταξύ άλλων ο 42χρονος τερματοφύλακας.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή