Ξέσπασμα από τον Κούγια για τα υβριστικά συνθήματα από οπαδούς της ΑΕΛ

Print Friendly, PDF & Email

Σε οριακό σημείο φαίνεται πως είναι οι σχέσεις των οπαδών της ΑΕΛ με τον μεγαλομέτοχο των “βυσσινί”, Αλέξη Κούγια.

Συγκεκριμένα, από τα πρώτα λεπτά της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Πανιώνιο ο γνωστός ποινικολόγος ήταν αποδέκτης υβριστικών συνθημάτων, κάτι που δείχνει ότι δεν έχει ιδιαίτερες συμπάθειες στις τάξεις των φίλων της ομάδας της Λάρισας.

Ο μεγαλομέτοχος των “βυσσινί” δεν άφησε να περάσουν τα συνθήματα κι απάντησε μετά τη νίκη της ΑΕΛ επί της ομάδας της Νέας Σμύρνης με σκορ 4-2.

“Oσο βρίζετε εμένα οι παίκτες μας θα βάζουν γκολ και θα το ευχαριστιόμαστε και όσο νυχτώνει η πο..τσ@ μεγαλώνει και σαν κι εσάς έχω γ@..σει πολλούς!”, αναφέρει μεταξύ άλλων η δήλωση του Αλέξη Κούγια, ενώ αργότερα επανήλθε με νέα δήλωση:

«Καληνύχτα αλβανάκια και περαστικά σας! Σήμερα όπως είδα, ήρθατε ντυμένοι με τα χρώματα της ομάδος σας, το μαύρο χρώμα της Παρτιζάν Τιράνων. Σε λίγο καιρό θα είσαστε μόνιμα στα Τίρανα. Σας έχω για πρωινό και να θυμάστε, ακόμη δεν σας έχω πάρει στα σοβαρά, ακόμη σας έχω για πλάκα».

Πάντως, η ένταση δεν έμεινε μόνο στα συνθήματα κατά Κούγια, καθώς ορισμένοι οπαδοί ήρθαν στα χέρια, με την παρέμβαση των ΜΑΤ να ηρεμεί τα πνεύματα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή