Υπάλληλος κρύβει μπέικον μέσα σε σάντουιτς… χορτοφάγου! (video)

Print Friendly, PDF & Email

Ένας πελάτης με ανησυχίες έπιασε υπάλληλο της αλυσίδας σαντουιτσάδικων Subway να «κρύβει τις αποδείξεις», όπως λέει, όταν τον είδε να προσπαθεί να βάλει χοιρινό στο χορτοφαγικό του σάντουιτς.

Ο ράπερ Mic Righteous (πραγματικό όνομα Merdud Takalobighashi) ανέβασε το βίντεο στα κοινωνικά μέσα, λέγοντας πως ο υπάλληλος προσπάθησε να το κρύψει μέσα στο τυρί, καθώς αυτό το χορτοφαγικό σάντουιτς του καθόταν προφανώς στον λαιμό.

Και όταν ο ράπερ έβγαλε το κινητό για να τον καταγράψει, ο υπάλληλος θέλησε να κρύψει τις αποδείξεις. Μόνο που ο Takalobighashi όρμησε πίσω από τον πάγκο και βρήκε το μπέικον μέσα σε ένα μεταλλικό σκεύος.

Και συμβούλευσε μετά όποιον είναι «μουσουλμάνος, χορτοφάγος ή αλλεργικός στο μπέικον» να αποφεύγει το συγκεκριμένο κατάστημα της Subway στο Λονδίνο. Η αλυσίδα, σε γραπτή της δήλωση, υπεραμύνθηκε του υπαλλήλου της, λέγοντας πως το μπέικον βρέθηκε «συμπτωματικά» μέσα στο δοχείο: «με έναν μεγάλο αριθμό διαφορετικών συστατικών και επιλογών κάτω από τον πάγκο, τα προϊόντα μπορεί συμπτωματικά να μπουν σε λάθος δοχείο, όπως συνέβη σε αυτό το περιστατικό».

Μόνο που οι χρήστες του Twitter δεν χάρηκαν ακριβώς από την απάντηση της εταιρίας, μιας και το πράγμα καταγράφηκε σε βίντεο και δεν χωρά αμφιβολία για το τι ακριβώς συνέβη. Γιατί όταν ο ράπερ ρωτά τελικά τον υπάλληλο αν έκρυψε το μπέικον στο τυρί, εκείνος το παραδέχεται: «Ναι, ναι», λέει.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή