«Υπάρχει εξήγηση για το δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν μπορώ να την πω ανοιχτά»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Μανόλο Χιμένεθ μετά την ήττα της ΑΕΚ με 4-1 στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπιακό, τόνισε πως η ομάδα του έπαιξε σαν πρωταθλήτρια στο πρώτο ημίχρονο, αλλά παραδέχθηκε πως το πρόσωπό της ήταν πολύ διαφορετικό στο δεύτερο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ:

Για το αν έχει εξήγηση για το δεύτερο μέρος: «Ναι υπάρχει εξήγηση αλλά δεν μπορώ να την πω ανοιχτά. Έχουμε παίξει απίστευτα 45 λεπτά και όπως πρέπει να παίξει μία ομάδα πρωταθλήτρια. Υπήρξε μία μεγάλη διαφορά και είχαμε τέσσερις κλασικές ευκαιρίες αλλά βάλαμε ένα γκολ στο α’ μέρος. Ο Ολυμπιακός είχε μεγάλη ευστοχία και από τις πέντε φάσεις έβαλε γκολ στις τέσσερις. Ήμασταν δύο ομάδες διαφορετικές».

Για τους παίκτες του: «Όχι δεν έχω κανένα παράπονο από τους παίκτες μου. Το πρωτάθλημα δεν σταματά. Εμείς είμαστε μακριά από το πως θα πρέπει να παίζουμε για 90 λεπτά».

Για το αν η ομάδα είναι απροπόνητη: «Όχι δεν θέλω να πω τίποτα. Εγώ το μόνο που λέω είναι η ομάδα να μοιάζει με εκείνη που εμφανίστηκε στο α’ μέρος. Δεν έχω να πω τίποτα που δεν έχει να κάνει με την καθημερινή μας δουλειά».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή