Μπαταγιάννης: «Υπάρχει τρόπος και χρόνος να συζητήσουμε ξανά την πρόταση Βασιλειάδη»

Print Friendly, PDF & Email

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, ο πρόεδρος της λίγκας, Βαγγέλης Μπαταγιάννης επιβεβαίωσε πως υπάρχει ενδιαφέρον για τις τηλεοπτικά «άστεγες» ομάδες, υπογράμμισε πως «υπάρχει ακόμη χρόνος» για να επανέλθει στο τραπέζι η πρόταση του Βασιλειάδη και υποστήριξε πως γίνεται ό,τι είναι δυνατό για να αρχίσει το πρωτάθλημα κανονικά στις 25 Αυγούστου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Β. Μπαταγιάννης:

Για ποιον λόγο αναβλήθηκε η κλήρωση;

«Γιατί δεν ήμασταν έτοιμοι σήμερα να εγκρίνουμε την προκήρυξη.»

Υπάρχουν προτάσεις από τηλεοπτικά κανάλια;

«Υπάρχουν αλλά οι ομάδες που είναι χωρίς τηλεοπτικό συμβόλαιο θέλουν να τα εξετάσουν και να τους δοθεί ένας χρόνος για να τα εξετάσουν».

Για την πιθανότητα να έχουμε σέντρα στις 25 Αυγούστου.

«Γίνεται τεράστια προσπάθεια να αρχίσει το πρωτάθλημα στις 25 Αυγούστου, παρόλο που δεν είναι πιεστικές οι ημερομηνίες. Γίνεται τεράστια προσπάθεια».

Για τις επαφές με Football League και τις ομάδες που θα προβιβαστούν από τη 2η κατηγορία.

«Αν έχουμε κάποια πρόταση να θέσουμε θα κάνουμε τη συζήτηση με τη Football League. Αν οι προκηρύξεις τέμνονται θα το λύσει η ΕΠΟ το θέμα»

Για τις συζητήσεις με τον Γιώργο Βασιλειάδη.

«Εμείς θα είμαστε οι τελευταίοι που θα ναυαγήσουμε μία πρόταση με τον οποιοδήποτε. Ο υπουργός μας ευχήθηκε καλό καλοκαίρι, δυστυχώς δεν είχαμε καλό καλοκαίρι. Θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή ο υφυπουργός έχει άλλα θέματα να λύσει. Την πρόταση του υπουργού τη συζητήσαμε, τη δεχθήκαμε κατά 9/10 και θεωρώ ότι ακόμη υπάρχει τρόπος και χρόνος να τη συζητήσουμε».

Για τη γενική συνέλευση στις 9 Αυγούστου.

«Θα γίνει γενική συνέλευση για να εγκριθεί η προκήρυξη και να γίνει η κλήρωση. Οι ομάδες θα αποφασίσουν, δεν θα αποφασίσω εγώ. Αν οι ομάδες δεν θέλουν να αρχίσει το πρωτάθλημα γιατί δεν είναι έτοιμες, δεν θα αρχίσει το πρωτάθλημα. Μην ξεχνάτε παλιά, οι ομάδες ήταν έτοιμες και άλλοι δεν ήταν έτοιμοι. Δεν τα λέτε αυτά όμως; Παλιά περιμέναμε τι θα δίνει ο επόπτης και τι οι διαιτητές για να αρχίσει το πρωτάθλημα. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια να ξεκινήσει ένα πρωτάθλημα που όταν θα κάνετε κριτική να την κάνετε για λάθη δικά μας, που δεν τα έχουμε προλάβει στην αρχή. Όχι για λάθη που θα τρέχουμε να τα διορθώνουμε στην πορεία. Γίνεται προσπάθεια για ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, καλύτερο από τις άλλες χρονιές».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή