“Ας μας σκοτώσουν κιόλας, ας μας απαγορεύσουν να βγαίνουμε και στο γήπεδο”

Print Friendly, PDF & Email

Την αφαίρεση των τριών βαθμών που επιβλήθηκε στην ΑΕΚ για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σχολίασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη νίκη της “Ενωσης” επί του Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη με 2-0, τονίζοντας ότι θεωρεί γελοίο τον τρόπο με τον οποίο βγαίνουν οι αποφάσεις.

«Η αφαίρεση είναι δεδομένη αυτή τη στιγμή. Η διοίκηση προσπαθεί να το αλλάξει. Δεν είναι δουλειά μας να κλαίμε για ό,τι μας έτυχε, αλλά να παίζουμε ποδόσφαιρο. Δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Είναι ακόμα αρχή, υπάρχει πολύς δρόμος. Αν το έχουμε στο μυαλό μας την αφαίρεση των βαθμών θα χάσουμε και άλλους. Θεωρώ αυτές τις αποφάσεις γελοίες με τον τρόπο που παίρνονται. Αφαίρεση, δυο ματς χωρίς κόσμο, πρόστιμο. Ας μας σκοτώσουν κιόλας, ας απαγορεύσουν να βγαίνουν και οι παίκτες με τους προπονητές στο γήπεδο, να δούμε τι θα καταφέρουν. Για όλες τις ομάδες το λέω, όχι μόνο για εμάς.

Νωρίτερα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν πιο ήρεμος και είχε χαρακτηρίσει υπερβολική την αφαίρεση βαθμών, όμως είχε σχολιάσει ότι δεν ήθελε να μπει “στη διαδικασία της γκρίνιας και της κλάψας”.

«Το να μας αφαιρεθούν βαθμοί από ένα παιχνίδι που ξεκίνησε και τελείωσε κανονικά το θεωρώ υπερβολή. Όμως, δεν θέλω να το σχολιάσω και να μπω στη διαδικασία της γκρίνιας και της κλάψας. Τα κοιτάει η διοίκηση αυτά τα θέματα. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο από το ματς με την Μπάγερν», είπε μεταξύ άλλων στην κάμερα της NOVA ο Εβρίτης τεχνικός.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή