«Αυτό είναι παρωδία, θα ζητήσουμε την παραίτηση του Περέιρα από τον Γραμμένο»

Print Friendly, PDF & Email

Μετά το τέλος της αναμέτρησης Ατρόμητος – ΑΕΚ 0-1 για το Κύπελλο Ελλάδας, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη Τύπου και προχώρησε σε δηλώσεις γνωστοποιώντας πως οι Περιστεριώτες θα ζητήσουν επίσημα από τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, την παραίτηση του επικεφαλής της ΚΕΔ, Μέλο Περέιρα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Σπανός:

«Συμμετείχαμε σε μία παρωδία και αποκλειστικοί πρωταγωνιστές σε αυτό είναι ο κύριος Περέιρα και η διαιτητική τριάδα Σιδηρόπουλου, Κωσταρά, Δημητριάδη. Υπάρχει ξεκάθαρα αλλοίωση αποτελέσματος με ένα καταφανέστατο πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ μας και πέναλτι που δόθηκε υπέρ της ΑΕΚ για ένα μαρκάρισμα ένα μέτρο εκτός περιοχής σε μία δήθεν ανατροπή γιατί και αυτή συζητιέται. Αποκλειστικός υπεύθυνος για αυτό είναι ο κύριος Περέιρα.

Εμείς ως Ατρόμητος μετά τα διαιτητικά σφάλματα με Λαμία και Ξάνθη, ζητήσαμε από την ΚΕΔ να βάλει ξένους διαιτητές στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, σε ένα ματς της τρίτης με την τέταρτη ομάδα της Ελλάδας. Τελικά είδαμε τους διαιτητές που αδίκησαν τον Ατρόμητο να μην τιμωρούνται και να παίζουν ξανά.

Είδαμε και τη βιτρίνα της ελληνικής διαιτησίας τον κορυφαίο διαιτητή…. Δεν μπορεί πλέον κανένας να διεκδικήσει κάτι και να ονειρευτεί.

Ο κύριος Γραμμένος πρέπει να ξέρει ότι η καραμέλα της κάθαρσης και της εξυγίανσης έχει λιώσει προ πολλού. Οι τρεις μεγάλοι προστατεύονται και οι υπόλοιποι σφάζονται! Ο κύριος Σιδηρόπουλος κατάφερε ένα ήσυχο κοινό όπως του Περιστερίου με μάνες και παιδιά και το ξεσήκωσε.

Θα ζητήσουμε την παραίτηση του Περέιρα και της ΚΕΔ γιατί είναι πλήρως αποτυχημένη. Δεν υπάρχει καμία βελτίωση της ελληνικής διαιτησίας, όλα τα ντέρμπι παίζονται με ξένους διαιτητές.

Αυτό είναι παρωδία. Δεν πάει άλλο, μέχρι εδώ! Θα απευθυνθούμε και στην UEFA. Τις τελευταίες αγωνιστικές ο Ατρόμητος έχει πολύ άσχημη μεταχείριση και αλλοίωση αποτελεσμάτων».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή