Υπουργός Αθλητισμού Βουλγαρίας: «Ιδανικό το ΟΑΚΑ για τον τελικό του Μουντιάλ 2030»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Υπουργός Αθλητισμού της Βουλγαρίας, Κράσεν Κράλεβ, σε δηλώσεις του υποστήριξε πως η Αθήνα και το ΟΑΚΑ είναι το ιδανικό μέρος για την τελετή έναρξης του Μουντιάλ του 2030 καθώς και για τη διεξαγωγή του τελικού της διοργάνωσης.

Ο Κράλεβ είπε πως η Βουλγαρία είναι σε θέση να διαθέσει τέσσερα μεγάλα γήπεδα για διεξαγωγή αγώνων στο Μουντιάλ του 2030 και συνεχίζει να έχει στενή επικοινωνία με τους ομολόγους του της Σερβίας, της Ρουμανίας και της Ελλάδας προκειμένου να καταρτιστεί ένας πλήρης φάκελος που θα θέσει υποψηφιότητα για την ανάληψη του Μουντιάλ 2030 ως συνδιοργάνωση από τις τέσσερις βαλκανικές χώρες.

«Εμείς ως Βουλγαρία, όσον αφορά τη συμμετοχή μας στην υποψηφιότητα για το Μουντιάλ του 2030 με τις Σερβία, Ρουμανία και Ελλάδα, τονίζουμε ότι σκοπεύουμε να διαθέσουμε 4 στάδια. Το εθνικό, που βρίσκεται στη Σόφια, άλλο ένα στην πρωτεύουσα και δυο γήπεδα σε Βάρνα και Πλόβντιβ.

Το ΟΑΚΑ στην Αθήνα, είναι το προτιμότερο για να διεξαχθεί εκεί η τελετή έναρξης αλλά και ο μεγάλος τελικός του θεσμού» σχολίασε ο Κράλεβ!

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή