Υποψήφια Γενική Εισαγγελέας των ΗΠΑ: «Ψηφίστε τον υποψήφιο που δεν έχει πέος»

Print Friendly, PDF & Email

Οι συνεχείς αποκαλύψεις με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο Χόλιγουντ έχουν επηρεάσει την πολιτική διαφήμιση.

Το υψηλόβαθμο στέλεχος των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ, Ντάνα Νέσελ, βάζει υποψηφιότητα για τη θέση του Γενικού Εισαγγελέα στο Μίσιγκαν. Επηρεάστηκε όμως σε μεγάλο βαθμό από τα ροζ σκάνδαλα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και πλήττουν αστέρες του Χόλιγουντ αλλά και πολιτικούς. Για το λόγο αυτό η διαφημιστική της καμπάνια είχε ένα σαφές μήνυμα:

“Ψηφίστε τον υποψήφιο που δεν έχει πέος”, προτείνει η Ντάνα Νέσελ, στέλεχος των Δημοκρατικών που βάζει υποψηφιότητα για τη θέση του Γενικού Εισαγγελέα στο Μισούρι.

“Αν οι τελευταίες εβδομάδες μας έχουν διδάξει κάτι,είναι ότι χρειαζόμαστε περισσότερες γυναίκες σε θέσεις εξουσίας, όχι λιγότερες”, επισημαίνει σε διαφημιστική της καμπάνια.

“Κατά συνέπεια, όταν επιλέξετε τον επόμενο Γενικό Εισαγγελέα του Μίσιγκαν, ρωτήστε τον εαυτό σας: Ποιον μπορείτε να εμπιστευτείτε περισσότερο για να μην σας δείξει το ανδρικό του μόριο σε επαγγελματικό περιβάλλον; Είναι ο υποψήφιος που δεν έχει πέος”, προσθέτει η Νέσελ “πρωταγωνιστώντας” σε φεμινιστικό αγώνα για να αμυνθεί στα δεκάδες περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή