Φέιγ βολάν και πανό στη Λεωφόρο για τις διοικητικές εξελίξεις στον ΠΑΟ

Print Friendly, PDF & Email

Τα μηνύματά τους για όσα γίνονται στον Παναθηναϊκό σε διοικητικό επίπεδο έστειλαν οι οργανωμένοι οπαδοί των «πράσινων» κατά την παρουσία τους στη Λεωφόρο για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Συγκεκριμένα, πριν την έναρξη της αναμέτρησης πέταξαν χαρτιά έξω από το γήπεδο που έγραφαν τα εξής:

«Ολοι μαζί ενωμένοι για έναν ελεύθερο Παναθηναϊκό. Χωρίς διχόνοια για έναν μεγάλο σύλλογο. Σκουπίδια του παρελθόντος, φαντάσματα του παρόντος, επιτήδειοι του μέλλοντος μακριά μας».

«Η Θύρα 13 είναι ιδέα, με 51 χρόνια ιστορίας. Ήταν, είναι και θα είναι αδιαίρετη με γνώμονα πάντα το καλό του συλλόγου μας. Η λάσπη δεν μας λερώνει ο πόλεμος μας κάνει πιο δυνατούς και το πλήρωμα του χρόνου το αποδεικνύει περίτρανα».

Επιπλέον, εντός γηπέδου, σήκωσαν πανό που έγραφε: «Θανάσιμα σε χτύπησαν οι εντός και οι εχθροί σου, όρθιο θα σε κρατήσουμε εμείς οι οπαδοί σου», ενώ αργότερα αντικαταστάθηκε με άλλο που είχε μήνυμα με αποδέκτη τον Γιάννη Αλαφούζο: “Δεν μας τελείωσες εσύ. Θα σε τελειώσουμε εμείς”.

Παράλληλα, οπαδοί του “τριφυλλιού” αποθέωσαν τον Μαρίνο Ουζουνίδη κατά την είσοδό του στο γήπεδο, φωνάζοντάς του: “Μαρίνο είσαι παλικάρι που μένεις κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες. Δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ”, ενώ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή