«Φέτος είμαστε πιο ώριμοι, πέρυσι μας έκλεψαν τον τίτλο που κερδίσαμε στο γήπεδο»

Print Friendly, PDF & Email

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου μιλώντας σε ιστοσελίδα της Ρουμανίας αναφέρθηκε στη φετινή πορεία του ΠΑΟΚ αλλά και σε όσα συνέβησαν πέρυσι στο πρωτάθλημα, υποστηρίζοντας ξανά πως ο τίτλος «κλάπηκε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο «Τelekom Sport»:

Για την πορεία του ΠΑΟΚ προς τον τίτλο: «Υπάρχει τεράστιος ενθουσιασμός, αλλά εμένα δεν με βρίσκει σύμφωνο. Έχουμε ακόμη πέντε αγωνιστικές μέχρι το τέλος και μια καλή απόσταση επτά βαθμών. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στον στόχο μας. Με αυτό τον τρόπο καταλήγουμε σε μια εξαιρετική χρονιά στην ιστορία του ΠΑΟΚ και την ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έχει συμπληρωθεί ένας χρόνος και δύο εβδομάδες από τότε που χάσαμε για τελευταία φορά, είναι ένα τεράστιο ρεκόρ, αλλά θα πρέπει να ολοκληρώσουμε την σεζόν με το νταμπλ».

Για όσα συνέβησαν πέρυσι και την απώλεια του τίτλου: «Όλοι είναι πολύ πιο ώριμοι από την περσινή σεζόν, γνώρισα μια πολύ σκληρή εμπειρία πέρυσι. Ωστόσο, οι αποφάσεις που ελήφθησαν πέρυσι ήταν εντελώς άδικες, μας έκλεψαν τον τίτλο που κερδίσαμε μέσα στο γήπεδο».

Για τις φήμες που κυκλοφορούν για το μέλλον του:
«Υπέγραψα την επέκταση του συμβολαίου μου τον Σεπτέμβριο, μέχρι το καλοκαίρι του 2020. Υπάρχουν πολλά σενάρια, τα οποία με αφήνουν αδιάφορο. Είμαι συγκεντρωμένος στη δουλειά μου με τον ΠΑΟΚ και έχω πολύ καλή σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη. Υποσχέθηκα στον πρόεδρο ότι πρώτα θα μιλήσω μαζί του για ότι αφορά το μέλλον μου. Αν αποφασίσει να τελειώσει την συνεργασία μας θα φύγω, αν θέλει να συνεχίσω θα μείνω στον ΠΑΟΚ. Μου συμπεριφέρθηκαν άψογα στον ΠΑΟΚ και με στήριξαν στην αρχή όταν δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα. Η οικογένεια Σαββίδη έχει τεράστια συνεισφορά στην πορεία πρωταθλητισμού του ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή