Τζωρτζογλου: “Φαίνεται ότι θα χαθούν και τα ματς της Εθνικής το 2020”

Print Friendly, PDF & Email

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Παγκρήτιο Στάδιο συνάντηση της Ομάδας Εργασίας για την προετοιμασία του φακέλου υποψηφιότητας για την διοργάνωση UEFA Europa Conference League Finals 2022-2023.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Παρουσία του εκτελεστικού γραμματέα της ΕΠΟ κ. Αλέξη Δέδε και στελεχών της Ομοσπονδίας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Παγκρήτιο Στάδιο η 1η επίσημη συνάντηση της Ομάδας Εργασίας για την προετοιμασία του φακέλου υποψηφιότητας για την διοργάνωση UEFA Europa Conference League Finals 2022-2023.

Η ΕΠΣ Ηρακλείου ως επίσημος φορέας του ποδοσφαίρου και αντιπρόσωπος της ΕΠΟ στο Ηράκλειο έχει ρόλο «κλειδί» στην διαδικασία και εκπροσωπήθηκε στην 1η επίσημη συνάντηση από τον πρόεδρο Νίκο Τζώρτζογλου, τον α’ αντιπρόεδρο Γιώργο-Πλούταρχο Κουτεντάκη και τον γενικό γραμματέα Γιάννη Σμαραγδάκη.

Το παρών στη συνάντηση έδωσαν εκπρόσωποι του Υφυπουργείου Αθλητισμού, στελέχη του Παγκρητίου Σταδίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Νίκος Συριγωνάκης, εκπρόσωποι από την Ένωση Ξενοδόχων, τον Αερολιμένα Ηρακλείου, το Αστικό ΚΤΕΛ κ.α.

Συζητήθηκαν θέματα που έχουν να κάνουν με το φάκελο υποψηφιότητας και τα απαιτούμενα της UEFA από κάθε φορέα. Καταρτίστηκε το χρονοδιάγραμμα και οι επόμενες κινήσεις με καθοριστική ημερομηνία την 20η Φεβρουαρίου, όπου θα πρέπει ο φάκελος να υποβληθεί στην UEFA.

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης μέσω μηνύματός του, εξέφρασε την αμέριστη στήριξη του Υφυπουργείου και της Πολιτείας στην προετοιμασία του φακέλου υποψηφιότητας.

Σε τοποθέτησή του ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου τόνισε τα εξής: «Είναι θετικό που Υφυπουργός Αθλητισμού είναι ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης. Σκοπός είναι να πετύχουμε κάτι που θα γίνει μετά από 3-4 χρόνια. Την ίδια στιγμή έχει επιλεγεί το Παγκρήτιο Στάδιο ως έδρα της Εθνικής με απόφαση της ΕΠΟ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Ήδη έχουν χαθεί σημαντικά παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας στα προκριματικά του EURO και φαίνεται ότι θα χαθούν και αυτά που είναι να γίνουν μέσα στο 2020 για το Nations League. Έχουμε στο πλευρό μας τον Υφυπουργό, ας τρέξουμε όλοι, ας πιέσουμε για να έρθει το Σεπτέμβριο στο Παγκρήτιο η Εθνική και αυτά τα παιχνίδια μπορούν να αποτελέσουν και test event για τον τελικό της UEFA».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή