Φαβορί πλέον ο Ολυμπιακός στις στοιχηματικές για τον τίτλο στην Ελλάδα

Print Friendly, PDF & Email

Ο πρόωρος αποκλεισμός του ΠΑΟΚ από την Ευρώπη στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας σε συνδυασμό με την είσοδο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έχουν διαφοροποιήσει τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών σε ό,τι αφορά στην κατάκτηση της Super League 1.

O ΠΑΟΚ με τη δυναμική του περσινού νταμπλ ήταν πρώτο φαβορί για τον τίτλο στις αρχές του καλοκαιριού, ωστόσο μετά τους βίους αντίθετους του Δικεφάλου και των “ερυθρόλευκων” στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα δεδομένα άλλαξαν και πλέον η ομάδα του Πειραιά έχει τον πρώτο λόγο σύμφωνα με τους μπουκ.

Στον ΟΠΑΠ για παράδειγμα ο Ολυμπιακός πλέον τιμάται στο 1,80 για πρωταθλητής, ενώ αντίστοιχα ο ΠΑΟΚ στο 1,90. Η διαφορά είναι πολύ μικρή, όμως η τάση είναι υπέρ του Ολυμπιακού, διότι υπενθυμίζεται ότι πριν ξεκινήσουν τα επίσημα ματς της φετινής σεζόν πρώτο φαβορί ήταν ο ΠΑΟΚ.

Με τα λεφτά όμως που θα εισπράξει ο Ολυμπιακός από την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και τις μεταγραφές που κάνει, γύρισε την ψαλίδα υπέρ του στις αποδόσεις των στοιχηματικών.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή