Σαββίδης: «Εγώ έσωσα τον ΠΑΟ, με πρόδωσαν με πισώπλατες μαχαιριές»

Print Friendly, PDF & Email

Ο ΠΑΟΚ γιόρτασε την κατάκτηση του Κυπέλλου σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης και ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί σε πολλά πράγματα που απασχολούν τον Δικέφαλο τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά.

Αρχικά ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ευχαρίστησε τον Ραζβάν Λουτσέσκου και δεσμεύτηκε ότι την ερχόμενη σεζόν ο Ρουμάνος θα έχει απεριόριστο μπάτζετ να δεσμευτεί: «Πήρες ακατέργαστο διαμάντι και το έκανες πολύτιμο λίθο. Θέλω αύριο να ξεκινήσεις τη δουλειά για τον νέο ΠΑΟΚ, θα έχεις απεριόριστο μπάτζετ».

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους αρχηγούς του ΠΑΟΚ: «Ενα μεγάλο ευχαριστώ στον Βιεϊρίνια γιατί πριν το ματς του Κυπέλλου του είπα “Αντρέ θέλω να μου φέρεις το Κύπελλο” και ο Βιεϊρίνια μου απάντησε πως “θα το φέρω μαζί με τον Μαλεζά”. Εκεί κατάλαβα πως έκανα λάθος και ότι ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια, ο ΠΑΟΚ είναι σύνολο και αυτό το έχει πετύχει ο Ράσβαν Λουτσέσκου».

Σε ό,τι αφορά στην τιμωρία του, ο Ιβάν Σαββίδης υπογράμμισε πως θα είναι πάντα δίπλα στον ΠΑΟΚ και ότι θέλει να ξαναμπεί στο γήπεδο όταν θα είναι έτοιμη η νέα Τούμπα!

Ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε και σε άλλες ομάδες ρίχνοντας φαρμακερές ατάκες! Για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού τόνισε: «Εγώ έσωσα τον Παναθηναϊκό γιατί δεν γίνεται πρωτάθλημα χωρίς μια μεγάλη ομάδα σαν αυτόν».

Συνεχίζοντας στο εξωαγωνιστικό κομμάτι έκανε λόγο για πισώπλατες μαχαιριές φωτογραφίζοντας ουσιαστικά την ΑΕΚ: «Πριν από δύο χρόνια είχα πει πως θα καθαρίσω το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά δεν φαντάστηκα ποτέ πως στα 60 μου χρόνια θα έχω μια τέτοια προδοσία με πισώπλατες μαχαιριές. Ζητώ συγγνώμη γιατί πιάστηκα κορόιδο σε τέτοια προδοσία. Αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

Αναφερόμενος στην εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο, αναγνώρισε ο λάθος, ωστόσο είπε πως ένιωσε σαν να μπαίνουν κάποιοι στο σπίτι του για να βιάσουν τα παιδιά του, ενώ για το όπλο υποστήριξε πως πήρε άδεια για λόγους ασφαλείας και γνώριζε πως μπορεί να το έχει παντού εκτός από το αεροδρόμιο.

Τέλος, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ευχαρίστησε τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα με την ομάδα Νέων.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή