“Φοβόμαστε για νέο Τζήλο, τέλειωσε το πρωτάθλημα αν ακουμπήσουν ξανά διαιτητή”

Φωτογραφια αρχείου: Συνάντηση διαιτητών Super League 1 με τη διοίκηση της ΕΠΟ τον Ιανουάριο 2019
Print Friendly, PDF & Email

Στις 19 Δεκεμβρίου το 2018 ο Θανάσης Τζήλος δέχθηκε δολοφονική επίθεση κάτω από το σπίτι του. Ακριβώς έναν χρόνο μετά το άτυπο συνδικαλιστικό όργανο των διαιτητών της Super League 1 συναντήθηκε με την ΕΠΟ, την ΚΕΔ και την Λίγκα.

Οπως αναμενόταν δεν γινόταν οι διαιτητές να μην κάνουν αναφορά στον συνάδελφό τους και στη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε. «Φοβόμαστε ότι θα υπάρξει και νέο περιστατικό, σαν αυτό με τον Τζήλο», ειπώθηκε χαρακτηριστικά στη συνάντηση της Πέμπτης (19/12) με τους διαιτητές μάλιστα να διαμηνύουν προς όλους τους τόνους πως «Αν ξανακουμπήσουν διαιτητή, δεν ερχόμαστε ξανά σε συνάντηση. Το πρωτάθλημα τελειώνει»!

Σε ό,τι αφορά στην αποχή που έχουν αποφασίσει για την 18η αγωνιστική, οι διαιτητές φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να μην υποχωρήσουν. Μάλιστα από σήμερα και για το επόμενο διήμερο θα ξεκινήσει ψηφοφορία στο σώμα των διαιτητών προκειμένου να αποφασιστεί αν θα προχωρήσουν και σε επ’ αόριστον αποχή σε περίπτωση που δεν παρθούν πίσω οι μηνύσεις.

Στο μεταξύ η ΚΕΔ έστειλε μέιλ σε διαιτητές και βοηθούς ότι το χειμερινό σεμινάριο, όπου περιλαμβάνει και τα αγωνιστικά τεστ θα διεξαχθεί το τριήμερο 9-11 Ιανουαρίου και όχι στις 7-9 του ίδιου μήνα, όπως αρχικά προγραμματιστεί. Σημειώνεται ότι στις 11 και 12 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί η 18η αγωνιστική.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Αξιότιμοι Κύριοι,

Η ΚΕΔ και η Ακαδημία Διαιτησίας σας ενημερώνουν για τα ακόλουθα:

Από 9/1/2020 έως 11/1/2020 θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το Χειμερινό Σεμινάριο Διαιτητών και Βοηθών Διαιτητών 1ης Κατηγορίας.

Οι αγωνιστικές δοκιμασίες (Fitness check – SDS HIIT) θα διοργανωθούν στο γήπεδο των εγκαταστάσεων που στεγάζεται η ΕΠΟ σε δύο ενότητες, η πρώτη την Πέμπτη 9/1/2020 το πρωί, πριν την έναρξη του σεμιναρίου και η δεύτερη το Σάββατο 11/1/2020. Οι συμμετοχές ανά fitness check θα καθορισθούν και σε συνεργασία με τον Εθνικό Γυμναστή κ Λώλη, βάση του αγωνιστικού προγράμματος.

Οι Παρατηρητές 1ης Κατηγορίας θα συμμετάσχουν στο ίδιο σεμινάριο από την Παρασκευή 10/1/2020 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη του Σεμιναρίου στις 11/1/2020 το πρωί.

Οι ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και το αναλυτικό πρόγραμμα του Σεμιναρίου θα σας γνωστοποιηθούν με νεότερη ενημέρωση στις αρχές του νέου έτους.

Για την ΚΕΔ /ΕΠΟ»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή