Φορτούνης: “Προτείνω την έδρα της ομάδας μου” – Μπακασέτας: “Να αλλάξει έδρα η Εθνική”

Print Friendly, PDF & Email

Τόσο ο Τάσος Μπακασέτας, που είναι εκ των βασικών επιλογών του Φαν’τ Σχιπ στην εθνική ομάδα, όσο και ο Κώστας Φορτούνης που έχει μπει στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του, αναφέρθηκαν μετά τη νίκη επί της Φινλανδίας στην ανάγκη να βρει νέα έδρα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Φορτούνης στην κάμερα της Cosmote TV:
“Τα τελευταία τρία παιχνίδια η ομάδα έδειξε πως μπαίνει σε σωστές βάσεις. Μακάρι να συνεχιστεί αυτό και βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία.

Για την αποθεραπεία του: Βρίσκομαι σε ένα πολύ καλό στάδιο αυτή την στιγμή, έχω αρχίσει το τρέξιμο, θα μπω με μπάλα σε λίγο και στους επόμενους δύο μήνες όλα θα πάνε καλά”.

Για τις αποτυχίες της Εθνικής τα τελευταία χρόνια: “Μας πεισμώνει που τα τελευταία χρόνια δεν έχουμε πάει σε μεγάλη διοργάνωση και είναι ευκαιρία σε αυτή την ηλικία να πετύχουμε και να πάμε στην επόμενη”.

Για την έδρα της γαλανόλευκης: “Εγώ θα προτείνω την έδρα που παίζει η ομάδα μου. Το ΟΑΚΑ δεν είναι έδρα για την Εθνική, ας πάμε στο Παγκρήτιο, εγώ δεν μπορώ να το πω αυτό, αλλά σίγουρα το ΟΑΚΑ δεν είναι έδρα”.

Από την πλευρά του ο Τάσος Μπακασέτας πρόσθεσε:

“Ξέραμε πως θα ήταν μια πολύ δύσκολη συνέχεια για εμάς. Συζητήσαμε μεταξύ μας, είπαμε κάποια πράγματα που έπρεπε να αλλάξουν, τα αλλάξαμε και καταφέραμε να γυρίσουμε την κατάσταση. Λάθη γίνονται, το πιο σημαντικό είναι πως αντιδράς.

Βγάλαμε αντίδραση, αυτό που είδαμε σήμερα και πρέπει πραγματικά να μας κάνει αισιόδοξους υπάρχει νοοτροπία. Κάναμε ένα λάθος πήγαμε στα αποδυτήρια βγήκαμε πολύ καλύτεροι, αφού υπάρχει νοοτροπία πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και με ταπεινότητα.

Πολλά παιδιά παίζαμε από μικρές Εθνικές μαζί και παλεύαμε ο ένας για τον άλλον. Αυτό είναι το σύγχρονο ποδόσφαιρο, να παίζει ο ένας για τον άλλον. Το έχουμε κερδίσει πλέον αυτό κι επιμένω στη νοοτροπία που έχουμε σαν ομάδα.

Δεν νομίζω να μας επηρεάσει η διακοπή, θα πάμε στις ομάδες μας θα κάνουμε καιρό να βρεθούμε. Θα πρέπει να δουλεύουμε καθημερινά κι όταν έρθει η κλήση της Εθνικής να είμαστε συγκεντρωμένοι για την Εθνική. Δεν χρειάζεται πολύ ευφυΐα για να καταλάβει κανείς πως η Εθνική πρέπει να αλλάξει έδρα”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή