Φόβος στον Παναθηναϊκό για αντιδράσεις και επεισόδια στο ντέρμπι με Ολυμπιακό!

Print Friendly, PDF & Email

Σύμφωνα με την εφημερίδα ”livesport” υπάρχουν φόβοι στον Παναθηναϊκό ότι η  κακή εικόνας της ομάδας θα προκαλέσει αντιδράσεις των οπαδών στο ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των Εθνικών ομάδων έρχεται ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Άρη στην Θεσσαλονίκη και έπειτα το ντέρμπι «αιωνίων» κόντρα στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τη «Live Sport» υπάρχει έντονη ανησυχία στον Παναθηναϊκό ότι ακόμη και με θετικό αποτέλεσμα στο ματς με τον Άρη, ο κόσμος μπορεί να αντιδράσει για την εικόνα της ομάδας, στο επερχόμενο ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους». Στο ίδιο ματς εξάλλου πέρσι είχαν γίνει τα γνωστά επεισόδια με την εισβολή των οπαδών του «Τριφυλλιού» που είχαν οδηγήσει σε διακοπή του ματς, αφαίρεση τριών βαθμών και τρία ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Γιάννης Αλαφούζος τότε είχε «ξηλώσει» σχεδόν όλο το τμήμα της ασφάλειας της ΠΑΕ. Ακόμη, βέβαια, δεν έχουν ληφθεί τα μέτρα ασφαλείας για αυτό το ματς, ωστόσο στον Παναθηναϊκό υπάρχει έντονη ανησυχία, γνωρίζοντας και πόσο σοβαρά απασχολεί το θέμα της βίας UEFA, FIFA, ΕΠΟ, αλλά και τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή