Χαμός στην Πορτογαλία, απειλές στον αρχιδιαιτητή, αίτημα για ξένους διαιτητές η Μπενφίκα

Print Friendly, PDF & Email

Η Μπενφίκα ηττήθηκε στο ντέρμπι κορυφής της Πορτογαλίας με 3-2 από την Πόρτο, ωστόσο εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία και μάλιστα κατέθεσε αίτημα για ορισμό ξένων διαιτητών εφεξής στα ματς απέναντι τους Δράκους.

Ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής, Λουτσιάνο Γκονσάλβες απάντησε στην Μπενφίκα τονίζοντας πως είναι προτιμότερο να γίνει “εισαγωγή” ξένων παραγόντων και όχι ξένων διαιτητών!

«Στον κανονισμό προβλέπεται αυτή η πιθανότητα, αλλά επίσης θα είχε νόημα να αλλάζαμε παράγοντες με ξένους για τους συλλόγους μας στην Πορτογαλία. Οι διαιτητές μας σφυρίζουν και σε άλλες χώρες. Έχουμε από τους καλύτερους διαιτητές στην Ευρώπη. Το να ζητάμε να έρθουν ξένοι να σφυρίξουν τα παιχνίδια μας μόνο επειδή κάποιος το ζητάει, δεν έχει κανένα νόημα και είναι εντελώς αδικαιολόγητο. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπίες και να φέρουμε από το εξωτερικό τις καλύτερες συμπεριφορές», ανέφερε ο επικεφαλής της πορτογαλικής διαιτησίας.

Ο Γκονσάλβες μάλιστα με ανάρτησή του στα social media άφησε να εννοηθεί ότι δέχεται απειλές: «Σας προειδοποιώ ότι δεν φοβάμαι, δεν με τρομάζουν μηνύματα, τηλεφωνήματα ή επικοινωνία με τα παιδιά και την οικογένειά μου. Ξέρω ότι το θέμα είναι άλλο, στο τέλος θα μου δώσουν μεγαλύτερο κίνητρο για να συνεχίσω. Τι διάολο ποδόσφαιρο είναι αυτό…»

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή