Χαμός στη Βουλή για την αναδιάρθρωση, ατάκες για “παράγκα” και για αύξηση ομάδων!

Print Friendly, PDF & Email

Ένταση στη Βουλή μεταξύ του Γ. Βασιλειάδη και της Αν. Καραμανλή κατά τη συζήτηση της τροπολογίας για την αναδιάρθρωση, που επισκίασε τη συζήτηση για το νομοσχέδιο του υπουργείου υποδομών και μεταφορών.

To SoccerPlus παρακολουθεί και σας μεταφέρει τη συζήτηση στη Βουλή:

Κατά την πρωτολογία του ο υφυπουργός Αθλητισμού άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αυξηθούν από 12 σε 14 οι ομάδες της υπό σύσταση Super League με απόφαση της ΕΠΟ.

Μεταξύ άλλων είπε: Με την αναδιανομή εσόδων προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα νέο οικονομικό προϊόν, για να μην ξαναζήσουμε ότι ζήσαμε τα τελευταία χρόνια. Στην τροπολογία δεν αναφέρεται ο αριθμός των ομάδων. Ο αριθμός αποφασίζεται από την ΕΠΟ και όχι από την πολιτεία. Υπάρχουν ενστάσεις από τις ομάδες της πρώην Γ’ Εθνικής. Η ΕΠΟ ενδεχόμενα να προβεί σε διορθωτικές ενέργειες ώστε στην SL 2 να έχουμε 12 αντί 14 ομάδες.

Από την πλευρά της Ν.Δ. ο κ. Μπουκώρος είπε: Γιατί νομοθετήσατε τώρα; Λέτε να δει η ΕΠΟ με συμπάθεια τις αδικίες. Αυτό είναι μηνμόσυνο, δεν είναι τροπολογία. Είναι η επιτομή της κακής νομοθέτησης. Γνωρίζετε ποιοί ανεβαίνουν και ποιοί πέφτουν. Αδικούνται όμάδες όπως ο Ολυμπιακός Βόλου, ο ΠΑΣ Γιάννινα, το Αιγάλεω και άλλες.

Η υπεύθυνη αθλητισμού της Ν.Δ., Άννα Καραμανλή είπε: Παρακολουθήσαμε τελικό κεκλεισμένων των θυρών, από τον οποίον δεν έλλειψαν τα επεισόδια μεταξύ των καλεσμένων. Στο μπασκετ με την παρέμβασή σας τα κάνατε χειρότερα. Με ότι καταπιάνεστε το κάνετε ειρότερο. Ρίχνετε το μπαλάκι στην ΕΠΟ για να διορθωθούν οι αδικίες. Γιατί καθυστερήσατε;

O Γ. Βασιλειάδης ανταπάντησε λέγοντας: Η άποψη μου είναι ότι πρέπει να υπάρχουν τρεις κατηγορίες των δέκα ομάδων. Όλοι ήξεραν τι θα γίνει από τον Αύγουστο. Η ΕΠΟ και η Λίγκα μου ζήτησαν οι αλλαγέςνα γίνουν τώρα. Στις 9/4 έστειλε η ΕΠΟ τις αλλαγές. Υπήρξαν ομάδες όπως ο Ολυμπιακός Βόλου, που είχαν στο παρελθόν βαρίδια από απατεώνες και ταλαιπωρήθηκαν.

Απαντώντας στην κα. Καραμανλή, εν μέσω έντασης, ο κ. Βασιλειάδης είπε: Με ότι καταπιάνομαι δεν γίνεται “παράγκα”. Αναπολείστε τώρα το παλαιό καθεστώς. Αναπολείστε το…

Διαβάστε περισσότερες αντιδράσεις από τη συζήτηση στη Βουλή για την αναδιάρθρωση ΕΔΩ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή