“Να μετατρέψετε τη θητεία του κ. Παλάσκα από ορισμένου σε αορίστου χρόνου”

Print Friendly, PDF & Email

ΕΠΙΣΤΟΛΗ προς την ΕΠΣ Καρδίτσας έστειλε ο επικεφαλής της ΚΙΝΗΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, Ηλ. Χατζής, με αφορμή “όσα τραγικά και απίστευτα διαδραματίζονται στα Play Off και Play Out του τοπικού ποδοσφαίρου”.

Η επιστολή ανφερει τα εξής:

Αναγκαζόμαστε για μια ακόμα φορά να απευθυνθούμε στην ΕΕ της ΕΠΣ Καρδίτσας, μετά τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της πόλης μας. Δυστυχώς η ΕΕ και ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ, ΚΟΙΤΟΥΝ και σφυρίζουν αδιάφορα στα όσα τραγικά και απίστευτα διαδραματίζονται στα Play Off και Play Out του τοπικού ποδοσφαίρου μας. Καταγγελίες και απίστευτες διαμαρτυρίες ομάδων για τις διαιτησίες των παιχνιδιών. Κόσμος και παράγοντες ομάδων στα κάγκελα.

Προπονητές και ποδοσφαιριστές που σε ένα κανονικό ποδόσφαιρο που θα έπρεπε να είναι πρωταγωνιστές περνούν σε δεύτερη μοίρα και αναγκάζονται να ασχολούνται με κάτι άλλο, πάντως όχι με το ποδόσφαιρο. Κύριοι της ΕΕ της ΕΠΣΚ είστε ανεπαρκεις πλέον να διαχειριστείτε και να εκπροσωπείτε το τοπικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς η απουσία σας από όλα σχεδόν τα παιχνίδια που κρίνουν την άνοδο και την παραμονή των ομάδων στους κρίσιμους αγώνες αποδεικνύει και την «ενοχή» που νιώθετε. Βέβαια που να προλάβετε όταν ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ έχει μεταφέρει τα γραφεία στο κίτρινο κτήριο και έχει μετατρέψει το ποδόσφαιρο σε ποινικό αδίκημα. Δυστυχώς το μόνο που απασχολεί τον κ. Παλάσκα είναι οι εκλογές, η ψήφος των ομάδων και η επανεκλογή του. Προτείνουμε κύριοι της ΕΕ της ΕΠΣΚ να μετατρέψετε τη θητεία του κ. Παλάσκα από ορισμένου σε αορίστου χρόνου, μήπως και αφήσει αυτό το έρμο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην ησυχία του.

Μόλις σε δύο αγωνιστικές των Play Off και Play Out έχουμε τις εξής ποινές:
Α) Προπονητής Απόλλων Μακρυχωρίου Καραγιάννης Βάιος απαγόρευση 30 ημερολογιακών ημερών.
Β) Προπονητής Δόξα Μάρκου ΡουσούληςΒάιος απαγόρευση 30 ημερολογιακών ημερών.
Γ) Εκπρόσωπος της ΠΟ ΠαλαμιακήςΠατσιαλής Χ απαγόρευση7 ημερολογιακες.
Ε) Προπονητή Αετό ΚαλλιφωνίουΣώκλαΑθ. απαγόρευση7 ημερολογιακές ημέρες.
Στ) Επιστολή-Διαμαρτυρία φιλάθλων της Δόξας Μάρκου.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

Καλούμε τον υπεύθυνο διαιτησίας κ. Καλυβιώτη Στέφανο, εάν μπορεί, να διαφυλάξει το κύρος της διαιτησίας και με τους ορισμούς να προστατέψει τις ομάδες, τους παίχτες και τους παράγοντες από την λαίλαπα της αδικίας. Εάν δεν μπορεί να εκτελέσει τα καθήκοντα του και του έχει μείνει στοιχειώδη ευθιξία οφείλει άμεσα να υποβάλει την παραίτηση του.

Επιτέλους ας καταλάβουν τόσο ο ίδιος, όσο και η επιτροπή ότι έμειναν μόνοι τους να σώσουν ότι σώζεται από αυτή την κατηφόρα που έχει πάρει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Καλούμε τα μέλη της Ε.Ε και όχι τον πρόεδρο της ΕΠΣΚ ,να προστατέψουν επιτέλους , να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να σταματήσουν να σφυρίζουν αδιάφορα σε όσα διαδραματίζονται στο ερασιτεχνικό μας ποδόσφαιρο .

Αλλιώς καληνύχτα σας κύριοι της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΣΚ.

Ο επικεφαλής της κίνησης πολιτών για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο
Ηλίας Χατζής

o

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή