Αρχική Super League 1 Χατζηγιοβάνης: ”Δεν βλέπω την μπάλα, ακούω το γήπεδο να φωνάζει γκολ και...

Χατζηγιοβάνης: ”Δεν βλέπω την μπάλα, ακούω το γήπεδο να φωνάζει γκολ και λέω μπήκε”

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης στα πλαίσια συνέντευξης που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ”ΣΠΟΡΦΜ 94.6” αναφέρθηκε στην φάση του πανηγυρισμού του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την διαιτησία αλλά και στην χρήση του VAR στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Απόσπασμα από την συνέντευξη Χατζηγιοβάνη:

Για τη φάση του πανηγυρισμού του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και το… μπέρδεμά του ότι σκόραρε: «Θέλω να δώσω μια εξήγηση γιατί έγινε λίγο χαμός με αυτό. Τη στιγμή που σουτάρω και η μπάλα φεύγει προς το τέρμα, εγώ έχω κάτω το κεφάλι και μπαίνει ο Μπακάκης μπροστά. Όταν γυρίζω να δω την μπάλα δε βλέπω την πορεία της. Ακούω τα γήπεδο να φωνάζει “γκολ”. Εγώ δε γύρισα να δω την εστία. Λέω αφού φωνάζουν “γκολ”, μπήκε! Ακουσα τον κόσμο, αλλά τελικά δεν ήταν έτσι (γέλια)».

Για τη διαιτησία: «Για τη διαιτησία γενικά δε θέλω να μιλήσω. Εγώ είμαι παίκτης. Με στεναχωρεί όταν γίνονται συνεχώς λάθη απέναντι στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Γίνονται πολλά. Γίνεται, θα ξαναγίνει και θα ξαναγίνει και κάθε φορά θα λέμε για τη διαιτησία. Με στεναχωρεί. Φέτος έχουν γίνει αρκετά λάθη απέναντι στον Παναθηναϊκό. Δεν μπορώ να κάνω κάτι. Συνεχίζω. Δηλαδή αν ο διαιτητής δώσει κάτι και γκρινιάζω, δε θα αλλάξει η απόφαση. Γενικά, είμαστε μια ομάδα που δε θέλουμε να ασχολούμαστε πολύ με τον διαιτητή στο παιχνίδι. Θυμάμαι τώρα με την ΑΕΚ το οφσάιντ του Περέα. Να πούμε και για το var. Εκεί μας… σώζει το var. Αν δεν υπήρχε, το είχε σηκώσει οφσάιντ και δεν ήταν. Πάω και του λέω “αφού δεν είναι οφσάιντ αυτό». Φαινόταν ότι ο Σβάρνας απλώνει το πόδι του. Τον καλύπτει, πως γίνεται να το σηκώνεις; Θέλω να πω ότι μπορεί να κάνουν λάθη οι διαιτητές, αλλά πιστεύω ότι πολλές ομάδες τις σώζει το var. Άλλο που εμάς μας πάει λίγο… αντίθετα αυτό»!

Για το var και τη φασαρία που γίνεται: «Νομίζω ότι είναι δίκαιο, αλλά όχι προς τον Παναθηναϊκό (γέλια). Εντάξει, νομίζω ότι είναι δίκαιο. Για παράδειγμα και μέσα στο Καραϊσκάκη με το χέρι που έγινε στο ματς Ολυμπιακός – ΑΕΚ, το γύρισε πίσω. Κόβει πολλές φορές τον ρυθμό. Γίνονται φάσεις κάποιες φορές και περιμένουμε πέντε λεπτά. Αυτό είναι υπερβολικό. Αυτό καλό θα είναι να γίνει λίγο πιο γρήγορα. Στο γκολ του Περέα ας πούμε έγινε γρήγορα. Εντάξει, πρέπει να το συνηθίσουμε, είναι κάτι που μπήκε στη ζωή μας. Για μένα είναι καλό»

 

Exit mobile version