Χατζημαρινάκης: Οι κινήσεις του Γραμμένου είναι προς τη σωστή κατεύθυνση

Print Friendly, PDF & Email

Για τις κινήσεις του στην ΕΠΣ Εβρου μίλησε ο νέος πρόεδρός της, Παντελής Χατζημαρινάκης, ενώ είπε τα καλύτερα για τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, σημειώνοντας ότι η κινήσεις του είναι προς τη σωστή κατεύθυνση.

Διαβάστε τα κυριότερα σημεία της συνέντευξης Χατζημαρινάκη στην Metrosport:

Για τις προτεραιότητες της διοίκησής του: «Είχαμε εξαγγείλει προεκλογικά και υλοποιούμε ήδη ορισμένες από τιε προτάσεις μας. Έγιναν συναντήσεις με τα σωματεία, ώστε να ακούσουμε Ανταποκρίθηκαν τα σωματεία, βγάλαμε συμπεράσματα και αρχίσαμε να δουλεύουμε. Δεύτερο σημείο που είχαμε δεσμευθεί, ήταν πως θα δώσουμε μεγάλη σημασία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ώστε να εξασφαλίζεται πιο γρήγορη και έγκυρη ενημέρωση, αλλά και ευκολότερη επικοινωνία».

Για τη διαιτησία: «Το μεγάλο πρόβλημά μας είναι ο πολύ μικρός αριθμός διαιτητών. Στόχος μας η ανεύρεση και εκπαίδευση νέων διαιτητών και ήδη δουλεύουμε στην κατεύθυνση αυτήν. Θα γίνει σχολή διαιτησίας».

Για τους γιατρούς στα γήπεδα: «Κάνουμε ενέργειες, έγιναν επαφές με τον Ερυθρό Σταυρό, σκαφτόμαστε επίσης να απευθυνθούμε και στον στρατό, ώστε να μας βοηθήσουν οι μεραρχίες με γιατρούς και νοσοκόμους».

Για τα οικονομικά των σωματείων: «Μέσα από την εξεύρεση χορηγών και για το πρωτάθλημα, ευελπιστούμε να βοηθήσουμε τα σωματεία όπως μπορούμε. Οι περισσότερες ομάδες και ακαδημίες μετακινούνται με λεωφορεία. Ζητήσαμε από τα σωματεία να μας βγάλουν κοστολόγιο μετακινήσεων, για να βρούμε τιε καλύτερες προσφορές από ΚΤΕΛ ή τουριστικά λεωφορεία, υπολογίζουμε να πετύχουμε μείωση κόστους έως και 20%».

Για τις επιχορηγήσεις από την ΕΠΟ: «Ήταν το μεγαλύτερο θέμα συζήτησης στην πρόσφατη συνέλευση.

Όλες οι Ενώσεις εξέφρασαν παράπονα, γιατί πήραν μόνο 10.000 ευρώ για την περσινή χρονιά.

Όσον αφορά την ΕΠΣ Έβρου, ευτυχώς είμαστε από τιε Ενώσεις που δε χρωστά πουθενά, πλην όμως δεν έχουμε και ταμείο».

Για τον Γραμμένο: «Ο Βαγγέλης Γραμμένος είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος, επιτυχημένος επιστήμονας, γνωρίζει πολύ καλά από ποδόσφαιρο και το έχει αποδείξει με την πορεία του. Οι κινήσεις που κάνει, είναι στη σωστή κατεύθυνση και ελπίζουμε πως τα αποτελέσματα θα φανούν σε λίγο καιρό».

Για το όραμά του σχετικά με την ΕΠΣ Εβρου: «Στόχος της νέας διοίκησης είναι ανεβούμε ένα σκαλοπάτι παραπάνω από αυτό που αναλάβαμε.

Το όραμά μας είναι να αυξήσουμε τιε ομάδες του νομού, παρά τιε δυσκολίες, και μέσα από την ανάπτυξη, να δούμε 2 και 3 ομάδες του Έβρου, τουλάχιστον στη Γ’ εθνική.

Δεν είναι βέβαια αποκλειστικά στο χέρι μας αυτό. Τα ερασιτεχνικά σωματεία έχουν να πάρουν επιχορηγήσεις 10 χρόνια, πρέπει να βοηθήσει και π πολιτεία».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή