Χατζόγλου: “Αποτυχημένη η αναδιάρθρωση, κατά 99% στη Super League ο Ηρακλής”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Σάκης Χατζόγλου, μέλος της διοίκησης του Τομ Παπαδόπουλου και πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή μίλησε στον ARENA FM 89.4 και αποκάλυψε ότι η ομάδα έχει έρθει σε συμφωνία με ΠΑΕ της Σούπερλιγκ και κατά 99% θα αγωνιστεί στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Μεταξύ άλλων τόνισε:

Για το που βρίσκεται ο Ηρακλής αυτή τη στιγμή: «Πουθενά. Υπάρχει μια παλιά ΠΑΕ που βρίσκεται στα χέρια του Τομ Παπαδόπουλου και έχει πολλά προβλήματα. Ο ίδιος θα αποφασίσει τι θα την κάνει. Από εκεί και πέρα υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που έχουν ασχοληθεί από διάφορες πλευρές για να βρουν λύση, χωρίς, όμως, να μπορώ να πω αν θα είναι προσωρινή ή αν θα είναι μόνιμη. Εγώ πίστευα ότι το εγχείρημα της Γ΄ Εθνικής θα οδηγούσε σε μόνιμη λύση. Οι κινήσεις που βρίσκονται είναι για να βρεθεί ένα ΑΦΜ και να ξεκινήσει από την αρχή η ομάδα. Τώρα σε ποια κατηγορία πάλι και αυτό δεν είναι γνωστό. Όπως είπα πριν σ΄ αυτό το άθλιο ελληνικό ποδόσφαιρο, οι μισές ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ δεν θα ξεκινήσουν το πρωτάθλημα. Έλεγα ότι αυτή η αναδιάρθρωση είναι η πιο αποτυχημένη στη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Για το τι ισχύει με το ΑΦΜ του Βόλου: «Δεν ξέρω για τον Βόλο. Ξέρω ότι ο Ηρακλής έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα , με μια ομάδα Σούπερλιγκ . Η ομάδα κατά 99% θα παίξει στη Σούπερλιγκ. Έχουν συμφωνηθεί όλα προφορικά και περιμένω να τη δω και εγώ και εγγράφως, όπως περιμένει να τη δει και ο κόσμος».

Για όσους λένε ότι ο Παπαδόπουλος θα πρέπει να αποτελέσει παρελθόν: «Εγώ συμφωνώ, ότι πει ο κόσμος. Λέω, όμως, το εξής. Αν αποτελέσει παρελθόν ο ένας, αποτελέσει παρελθόν ο άλλος, άτομα που είναι δυνατοί οικονομικά και μπορούν να βοηθήσουν, τι θα γίνει; Ο Τομ Παπαδόπουλος, πλέον, έχει γίνει Ηρακλής. Το πιο σημαντικό είναι ο καθένας μας να κάνει τρία Ηρακλάκια. Εγώ τους λέω, ότι αν θέλετε να ξεχωρίσετε από τη μάζα, γίνετε Ηρακλής».

Πηγή: arenafm.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή