Χιμένεθ: Φαίνεται πως μπορεί να μην ήταν πέναλτι η ανατροπή του Λιβάγια

Print Friendly, PDF & Email

Ερωτηθείς ο Μανόλο Χιμένεθ για τη φάση του πέναλτι που έκρινε την αναμέτρηση υπέρ της ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία, τόνισε πως μπορεί να μην ήταν πέναλτι και πως ο διαιτητής δεν είχε προδιάθεση να ευνοήσει την Ένωση.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ:

«Αυτό που είπα με τον Λιβάγια, ήταν για το πόσο καλά δούλεψε όταν μπήκε. Φαίνεται πως μπορεί να μην ήταν πέναλτι. Πιστεύω δεν υπήρχε προδιάθεση από τον διαιτητή να κάνει λάθος. Όπως πέντε λεπτά πριν, υπήρχε ένα ξεκάθαρο πέναλτι και δεν το έδωσε (σ.σ. εννοεί τη φάση που ζήτησε πέναλτι ο Αϊντάρεβιτς για χέρι του Κουκόλη, αλλά το ριπλέι έδειξε ότι δεν υπήρχε παράβαση). Το σίγουρο είναι πως κάποιοι θα ψάξουν δικαιολογίες, κυρίως όσοι δεν έχουν δει πόσο σκληρά δούλεψε η ΑΕΚ».

Για το παιχνίδι τόνισε: «Ήταν ένα ματς δύσκολο λόγω του πως στήθηκε η Λαμία. Όσο τα λεπτά περνούσαν και η κούραση συσσωρευόταν, αυτό δεν ήταν υπέρ μας. Αυτό που περισσότερο μου άρεσε, ήταν πως δεν τα παράτησε ποτέ η ομάδα, να ψάχνει για τη νίκη. Να συγχαρώ τη Λαμία, διότι μας το έκανε δύσκολο. Μιλήσαμε κατά την διάρκεια της ανάπαυλας και ξέραμε πως έπρεπε να αλλάξουμε πράγματα. Ζήτησα να βγάλουν φιλοδοξία και την έβγαλαν. Θα μπορούσαμε να μην είχαμε κερδίσει, αλλά πάλι θα ήμουν ικανοποιημένος, διότι προσπαθήσαμε».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή