Χιμένεθ: “Θα μπορούσαμε να κερδίζουμε 4-0 στο πρώτο ημίχρονο”

Print Friendly, PDF & Email

Ο Μανόλο Χιμένεθ στάθηκε στο εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο της ΑΕΚ στην Τούμπα και τόνισε πως η ομάδα του θα παλέψει μέχρι τέλους για να πάρει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

«Έδωσα συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο που πήρε στον Βόλο, όλος ο κόσμος είδε τον τελικό και έχει άποψη για το τι έγινε. Δεν παίξαμε καλά στον τελικό, απόψε όμως παίξαμε αρκετά καλά. Νομίζω ότι το 4-0 υπέρ μας θα ήταν ένα φυσιολογικό αποτέλεσμα για το πρώτο ημίχρονο, αυτό, τίποτα άλλο», είπε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός της Ένωσης στην κάμερα της Nova.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι: “Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε τέσσερις – πέντε καθαρές ευκαιρίες να σκοράρουμε, και ο ΠΑΟΚ είχε κάποιες πολύ καλές στιγμές όταν μας πίεσε”.

Για το αν η νίκη είναι “απάντηση” για το Κύπελλο: “Το Κύπελλο το κέρδισε ο ΠΑΟΚ, τελεία. Αυτό, πάει, πέρασε, τελείωσε. Εδώ είναι πλέι οφ, κάτι διαφορετικό από το πρωτάθλημα”.

Για το αν η ΑΕΚ κρατάει τη τύχη στα χέρια της ούσα πρώτη: “Με το τέλος του αγώνα, έχουμε αρκετούς παίκτες με προβλήματα. Μιλάμε για μια διαδικασία με παιχνίδια ανά τρεις και τέσσερις ημέρες. Είναι μια κατάσταση επίπονη, στην οποία συμμετέχουν οι τέσσερις από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Θέλουμε να διεκδικήσουμε το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το αν θα “θυσίασε” τη πρώτη θέση των playoffs για το Κύπελλο: “Έχω μάθει στη ζωή μου να κοιτάζω πάντα το επόμενο παιχνίδι. Αν μείνεις στο παρελθόν, μπερδεύεσαι και αυτό φαίνεται στα παιχνίδια που ακολουθούν”.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή