Χιμένεθ: «Με ανησυχεί το γεγονός ότι δεν έχουμε τύχη με τους διαιτητές»

Print Friendly, PDF & Email

Αιχμές για τη συμπεριφορά των διαιτητών απέναντι στην ΑΕΚ, όχι μόνο στο ματς με την Ξάνθη, αλλά και σε άλλα παιχνίδια της «Ένωσης», άφησε ο Μανόλο Χιμένεθ, μετά τη νίκη της ομάδας του επί των Ακριτών.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με την αντίδραση των παικτών μου μετά από αυτά τα διαιτητικά λάθη, ας τα ονομάσουμε λάθη. Λέω πάντα ότι είναι δύσκολο να είσαι διαιτητής και ότι το ανθρώπινο λάθος πρέπει να είναι αποδεκτό και να συγχωρείται.

Επειδή, όμως, παίζονται πολλά, με ανησυχεί το γεγονός ότι δεν έχουμε τύχη με τους διαιτητές. Δεν την είχαμε ούτε με τη Ντιναμό ούτε σήμερα. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, βήμα-βήμα και να παίζουμε στο 120% σε κάθε ματς.

Σήμερα αν δεν είχαν σκοράρει οι Βράνιες-Μπακασέτας και έληγε 0-0 το ματς θα ήταν να τρελαίνεσαι», τόνισε αρχικά ο Ισπανός προπονητής και κατέληξε:

«Στα πρώτα λεπτά πάντως -και αυτό δεν είναι υπερβολή- θα μπορούσε να είναι 5-0 το σκορ με τα πέναλτι. Η ομάδα μπήκε πάρα πολύ καλά στο ματς σήμερα και μπορεί ο διαιτητής να μην είχε απόλυτη επιτυχία σε κάποιες αποφάσεις αλλά επαναλαμβάνω ότι δεν είναι καθόλου εύκολο να είσαι διαιτητής.

Θυμώνω, εκνευρίζομαι πάρα πολύ, αλλά επειδή είμαι ο πρώτος που κάνει λάθη, έχω μάθει να τα αποδέχομαι».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή