Χτυπούσαν τον Τζήλο με σφυρί στο κεφάλι και στα γόνατα υποστηρίζει η αστυνομία

Print Friendly, PDF & Email

Σοκάρει το πόρισμα της αστυνομικής προανάκρισης για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του διαιτητή Θανάση Τζήλου, στις 19 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με αυτό οι δράστες χτυπούσαν με σφυρί τον ρέφερι στα γόνατα και στο κεφάλι!

Στοιχεία από το πόρισμα αποκαλύπτει το dikisports.blogspot.com: «Οι δράστες έθραυσαν με σφυρί το τζάμι της πόρτας του οδηγού του αυτοκινήτου, την ξεκλείδωσαν και έσυραν τον Τζήλο έξω από αυτό.

Αφού τον έριξαν βίαια στο οδόστρωμα, του κατάφεραν πολλαπλά χτυπήματα με τα χέρια και με λακτίσματα, αλλά και με σφυρί που έφερε ο ένας εξ αυτών, σε όλο του το σώμα, στο κεφάλι και το δεξί του γόνατο. Οι δράστες εγκατέλειψαν τον διαιτητή αιμόφυρτο και πεσμένο στο οδόστρωμα, επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητό τους και διέφυγαν».

Στο πόρισμα γίνεται λόγος για τραύματα στα χέρια και στα πόδια του Τζήλου και ιδιαίτερη αναφορά στην κατάθεση του.

«Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο παθών για την κατάσταση της υγείας του, υπέστη πολλαπλές εκδορές και θλαστικά τραύματα στο δεξί του γόνατο, ενώ μετά από περαιτέρω εξετάσεις διεγνώσθη οστικό οίδημα, που αντιστοιχεί σε οστικές θλάσεις και μικροδοκιδώδες κάταγμα στους μηριαίους κονδύλους, κυρίως στον έξω, καθώς και στον έξω κνημιαίο κόνδυλο, προσκομίζοντας παράλληλα φωτοαντίγραφα σχετικών ιατρικών βεβαιώσεων.

Πέραν αυτών, κατ’ εκτίμησή του, ο δράστης που έφερε το σφυρί, ενδεχομένως θα του κατάφερε χτυπήματα και στο κεφάλι αν δεν είχε προλάβει ενστικτωδώς να προστατευτεί με τα χέρια του».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή