Χωρίς ξένους διαιτητές τα υπόλοιπα ματς του πρώτου γύρου της Super League

Print Friendly, PDF & Email

Σταθερή στη στάση της στο θέμα των ξένων διαιτητών παραμένει η ΚΕΔ, όπως φάνηκε και από τον ορισμό του Αγγελου Ευαγγέλου στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Οπως είχε γράψει και το SoccerPlus, το πλάνο της ΚΕΔ είναι να έρχονται διαιτητές από το εξωτερικό μόνο στα ντέρμπι των τεσσάρων “μεγάλων” (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός), αλλά και στο ντέρμπι του “Δικεφάλου του Βορρά” με τον Αρη, το οποίο θεωρείται ματς ειδικών συνθηκών.

Υπενθυμίζεται ότι αρκετές ομάδες είχαν καταθέσει αιτήματα για ξένους διαιτητές στα ντέρμπι τους, τα οποία όμως δεν έγιναν αποδεκτά.

Ετσι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, δεν θα ξαναδούμε “σφυρίχτρες” από το εξωτερικό στις επόμενες αναμετρήσεις του πρώτου γύρου της Super League.

Πάντως, η ΚΕΔ δεν έχει αποκλείσει τελείως το ενδεχόμενο να δούμε ξένους διαιτητές και σε άλλους αγώνες, τονίζοντας ότι επανεξετάζει τη στάση της ανάλογα με την απόδοση των Ελληνων διαιτητών.

Αν θέλετε να δείτε πως είδαν οι κριτές του Master REF, Κώστας Ακρίδας και Ηρακλής Τσίκινης, την παρουσία των ξένων διαιτητών στα ντέρμπι, πατήστε ΕΔΩ

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή