Ψαρρόπουλος: “Οι υποθέσεις θα έχουν ξεκαθαρίσει πριν τα μπαράζ της Γ’ Εθνικής»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου Σταύρος Ψαρρόπουλος
Print Friendly, PDF & Email

Στην ΕΡΑ Σπορ και στον Βασίλη Μότση μίλησε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ, Στ. Ψαρρόπουλος με αφορμή την κλήρωση για τα μπαράζ ανόδου στη Football League.

Mεταξύ άλλων είπε:

Για τη Γ’ Εθνική: «Εχει γίνει μερική επικύρωση της βαθμολογίας της Γ’ Εθνικής όσον αφορά τους πρωταθλητές, καθώς έχουν κριθεί οι δικαστικές διαμάχες που τους αφορούν».

Για την πιθανότητα να υπάρξουν νέες ενστάσεις (σ.σ. από τη Νίκη Βόλου): «Το Διαιτητικό Δικαστήριο έχει κρίνει τα πάντα από την αρχή της σεζόν. Ακόμα και αν υπάρξουν νέες ενστάσεις, οι υποθέσεις θα έχουν ξεκαθαρίσει πριν τις 29/04, όταν και θα ξεκινήσουν τα μπαράζ της Γ’ Εθνικής».

Για τις αλλαγές που σκέφτεται η ΕΠΟ για τη Γ’ Εθνική: «Τη νέα χρονιά το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα διεξαχθεί όπως έγινε φέτος. Οποιες αλλαγές αποφασιστούν θα εφαρμοστούν από την μεθεπόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η επιθυμία της ΕΠΟ είναι να υπάρχουν τέσσερις όμιλοι των 16 ομάδων.

Οσον αφορά τις ομάδες που θα ανεβαίνουν στην Γ’ Εθνική, οι 56 πρωταθλητές των Ενώσεων θα χωρίζονται σε 14 ομίλους των τεσσάρων ομάδων, με τον πρώτο του κάθε ομίλου να προβιβάζεται στη Γ’ Εθνική.

Όλα αυτά θα τεθούν στη ΓΣ της ΕΠΟ, ενώ θα υπάρξει και επικοινωνία με όλες τις Ενωσεις».

Για τον τελικό του Κυπέλλου: «Πρόθεση της ΕΠΟ είναι ο τελικός να γίνει στο ΟΑΚΑ με φιλάθλους και των δύο ομάδων. Βέβαια, θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση τόσο με τον Υφυπουργό Αθλητισμού όσο και με την Αστυνομία».

Για ενδεχόμενες αλλαγές στο Κύπελλο: «Οποιες αλλαγές γίνουν θα είναι άμεσες, δηλαδή από τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η πρώτη σκέψη που υπάρχει είναι οι 53 Κυπελλούχοι των Ενώσεων να διεκδικούν 16 θέσεις σε νοκ-άουτ αγώνες με τις 16 ομάδες της Football League.

Οι 16 ομάδες που θα προκύψουν θα συναντούν τις 16 ομάδες της Super League. Η ΕΠΟ θέλει οι αγώνες είναι νοκ-άουτ μέχρι τα προημιτελικά, όμως επειδή υπάρχουν αντιδράσεις από το συνδρομητικό κανάλι δεν αποκλείεται να έχουμε οκτώ ομίλους των τεσσάρων ομάδων».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή