«Ψευδή η ανακοίνωση της NOVA, τα υπόλοιπα στα δικαστήρια»

Print Friendly, PDF & Email

Την απάντησή του στην ανακοίνωση της NOVA για όσα είχε αναφέρει σε παλαιότερη τοποθέτησή της η ΑΕΛ έδωσε ο Αλέξης Κούγιας, χαρακτηρίζοντας ψέματα όσα υποστηρίζει το συνδρομητικό κανάλι.

Αναλυτικά:

«Πληροφορήθηκα την ψευδή από την αρχή μέχρι το τέλος ανακοίνωση της Forthnet – Nova, η οποία αναφέρεται στο πρόσωπο μου και δήθεν απαντά στις δύο αληθινές από την αρχή μέχρι το τέλος ανακοινώσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ, οι οποίες έχουν εκδοθεί και αναφέρθηκαν στις οφειλές της Nova προς τη Super League και στις συμπεριφορές της Nova εναντίον των μελών του Συνεταιρισμού.

Η μόνη αλήθεια είναι η εξής:

  1. Η Nova μέχρι σήμερα δεν είχε εξοφλήσει προς την Super League τη δόση του μηνός Οκτωβρίου 2017, παρά του ότι βάσει της συμβάσεως η ημερομηνία καταβολής ήταν η 15/10/2017.
  2. Το ποσόν της δόσεως το οποίο έπρεπε να εισπράξει η ΠΑΕ ΑΕΛ στις 15/10/2017 ήταν 109.000€.

Σήμερα η Nova όπως πληροφορήθηκα σήμερα το βράδυ από τον κ. Γκαγκάτση αντί των 109.000€ για τη δόση Οκτωβρίου (!!!) την οποία δικαιούται η ΠΑΕ ΑΕΛ από την κεντρική διαχείριση, κατέβαλε ποσόν το οποίο είναι το ένα τρίτο της δόσεως και το οποίο για την ΠΑΕ ΑΕΛ είναι 43.000€.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ κι εγώ ο ίδιος προσωπικά θα μηνύσουμε και θα ενάγουμε τη Nova και όσους δημοσίευσαν την ψευδή ανακοίνωση της, χωρίς να φροντίσουν να μας ενημερώσουν και να διασταυρώσουν την αλήθεια, τόσο για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφημήσεως δια του τύπου όσον αφορά εμέ, όσο και για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφημήσεως εταιρείας όσον αφορά την ΠΑΕ ΑΕΛ.

Τέλος, από τα εκατοντάδες εκατομμύρια τα οποία έχει εισπράξει ήδη η Nova από τους συνδρομητές για να μεταδίδει κατά αποκλειστικότητα τους αγώνες της Super League, ας δώσει και λίγα ψίχουλα και στις ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρείες, γιατί εμείς οι ιδιοκτήτες δεν έχουμε καμία διάθεση να συντηρούμε τη Forthnet και τις λάθος επιλογές της και αντί να μας ευχαριστεί και να μας ευγνωμονεί, να εκδίδει και ψευδείς και συκοφαντικές ανακοινώσεις εις βάρος μας.

Τα υπόλοιπα στα δικαστήρια και στο ΔΣ της Super League, όπου οι εκπρόσωποι της Nova δεν τολμούν πλέον να παραστούν.

Με εκτίμηση,

Αλέξης Κούγιας

Δικηγόρος Αθηνών».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή