Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο, μόνο η ΝΔ ψήφισε τους περιορισμούς στο εκλογικό δικαίωμα

Print Friendly, PDF & Email

Ψηφίστηκε επί της αρχής από τους βουλευτές της Κυβέρνησης, του Κινήματος Αλλαγής και από την Ελληνική Λύση το νέο αθλητικό νομοσχέδιο που έφερε προς ψήφιση ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Νόμο του κράτους αποτελεί το νομοσχέδιο του υφυπουργείου Αθλητισμού που φέρει τον τίτλο: «Κύρωση της Σύμβασης του Συμβουλίου της Ευρώπης που υπογράφηκε στο Magglingen/Macolin την 18η Σεπτεμβρίου 2014, σχετικά με τη χειραγώγηση των αθλητικών αγώνων, επείγοντα μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας στον αθλητισμό, μετατροπή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής σε ΝΠΙΔ, κύρωση του νέου καταστατικού αυτής και άλλες διατάξεις».

Επί της αρχής, το νομοσχέδιο ψηφίστηκε από Ν.Δ., Κίνημα Αλλαγής και Ελληνική Λύση και καταψηφίστηκε από ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και ΜεΡΑ25, ενώ επί του συνόλου, ψηφίστηκε από Ν.Δ. και Κίνημα Αλλαγής, καταψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και «παρών» ψήφισαν Ελληνική Λύση και ΜεΡΑ25.

Ωστόσο το άρθρο 8 για τις αλλαγές στις θητείες το ψήφισε μόνο η Νέα Δημοκρατία ενώ υπήρχαν άλλα άρθρα όπως το 12, που το ψήφισαν όλα τα κόμματα.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή