Ψηφοφόρος του Τραμπ μπαίνει… σφήνα στην κόντρα του με τον Ντε Νίρο

Print Friendly, PDF & Email

Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο αντιπαθεί σφόδρα τον αμερικανό πρόεδρο και πριν από μια βδομάδα, στην τελετή των βραβείων Τόνι, δεν μπόρεσε να κρύψει τα αισθήματά του λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ένα πράγμα θα πω. Να πάει να γ… ο Τραμπ. Δεν λέμε πλέον “κάτω ο Τραμπ”. Λέμε “Να πάει να γ@@θει ο Τραμπ”»!

Ο πρόεδρος σήκωσε το γάντι και απάντησε στον οσκαρικό θρύλο δυο μέρες αργότερα: «Ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ένα άτομο με πολύ χαμηλό δείκτη νοημοσύνης, έχει φάει πολλά χτυπήματα στο κεφάλι από αληθινούς πυγμάχους στις ταινίες».

Στη μάχη μπήκε λοιπόν πολύ πρόσφατα και ένας οπαδός του Ντόναλντ, που βρέθηκε στην παράσταση που σκηνοθετεί ο Ντε Νίρο στο Μπρόντγουεϊ της Νέας Υόρκης («A Bronx Tale»). Τελειώνοντας λοιπόν το θεατρικό, ο ψηφοφόρος σήκωσε ένα πανό που έγραφε «Keep America Great» (Κρατείστε την Αμερική Μεγάλη), πατώντας πάνω στο προεκλογικό σλόγκαν του Τραμπ «Make America Great Again» (Ξανακάντε την Αμερική Μεγάλη).

Η ιστοσελίδα TMZ αποκαλύπτει πως το κοινό αγνόησε επιδεικτικά τον άντρα, ο οποίος απομακρύνθηκε ωστόσο από τους σεκιουριτάδες του θεάτρου. Ο ίδιος ο Ντε Νίρο δεν ήταν εκεί, κι έτσι το πράγμα τελείωσε χωρίς παρατράγουδα και συνέχεια. Μια συνέχεια που θα ήταν όσο να πεις ενδιαφέρουσα…

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή