“Σωστά δεν δόθηκε δεύτερο πέναλτι στον ΠΑΟΚ και ούτε αυτό που ζητά ο Άρης”

Print Friendly, PDF & Email

Πολύ καλή ήταν η παρουσία του Τάσου Σιδηρόπουλου στην ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον Αρη για το Κύπελλο (1-1), σύμφωνα με τον κριτή του Master REF, Κώστα Ακρίδα, ο οποίος τόνισε ότι με την ψυχραιμία του έδειξε ότι υπάρχουν Ελληνες διαιτητές που μπορούν να παίξουν στα  ντέρμπι.

Αναλυτικά:

«Μπορεί στο πρώτο δεκάλεπτο ο Σιδηρόπουλος να φάνηκε συγκρατημένος και λίγο αγχωμένος λόγω των όσων ακούγονται τις τελευταίες ημέρες για τους Ελληνες και τους ξένους διαιτητές, όμως στη συνέχεια βρήκε ρυθμό, ήταν ψύχραιμος κι έλεγχε απόλυτα το ματς.

Στις δύσκολες φάσεις που του έτυχαν τις διαχειρίστηκε όπως έπρεπε, με τις αποφασιστικές κινήσεις του στο γήπεδο δεν έδωσε δικαίωμα σε κανέναν να αμφισβητήσει τις αποφάσεις του, δείχνοντας ότι υπάρχουν Ελληνες διαιτητές που πρέπει να παίζουν στα ντέρμπι. Πολύ σωστοί ήταν και οι βοηθοί του. Συγχαρητήρια αξίζουν και στους παίκτες που ήταν κόσμιοι και πειθαρχούσαν στις αποφάσεις των διαιτητών.

Πιο συγκεκριμένα, ορθώς έδωσε πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ στο 24΄για χέρι του Γιουνές στην περιοχή του Αρη, ενώ το ίδιο σωστά ενήργησε και στη φάση με έμμεσο υπέρ των φιλοξενούμενων, καθώς ο αμυντικός του ΠΑΟΚ μπορούσε να διώξει τη μπάλα μετά το γύρισμα που έκανε, όμως προτίμησε να την αφήσει στην εύκολη λύση του τερματοφύλακα.

Γενικότερα, στον πειθαρχικό έλεγχο τα πήγε μια χαρά, με κυριότερη φάση τη δεύτερη κίτρινη στον Κίτσιου στο 59’.

Τέλος, ορθώς δεν έδωσε δεύτερο πέναλτι στο ΠΑΟΚ για χέρι σε δύο περιπτώσεις στο 56’ και στο 60’, ενώ στο 84’ σωστά άφησε το ματς να συνεχιστεί, καθώς δεν υπάρχει επαφή στο μαρκάρισμα του Μάτος στον Γκάμα μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ».

Βαθμολογία: 8,40

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή