“Όμηροι εκατοντάδες ποδοσφαιριστές που δεν δύνανται να μεταγραφούν”

ΕΠΣ Ηρακλείου
Print Friendly, PDF & Email

Επίστολή στην ΕΠΟ έστειλε στις 8/8/ η ΕΠΣ Ηρακλείου ζητώντας να δοθεί λύση στο θέμα των ποδοσφαιριστών που δεν μπορούν να ματαγραφούν λόγω οφειλών των σωματείων στην ομοσπονδία.

Η ΕΠΣΗ, που έχει στείλει κι άλλες επιστολές και έχει θέσει το θέμα στον αρμόδιο για τον αθλητισμό υπουργό ζητεί να γίνει διακανονισμός και “εγγυάται  ότι το χρέος θα καταβληθεί στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, από τις επιχορηγήσεις που η Ομοσπονδία πρόκειται να δώσει στην Ένωση”.

Ακουλουθεί η επιστολή της ΕΠΣ Ηρακλείου στην ΕΠΟ

Κύριοι,
Σε συνέχεια των επαφών μας για το θέμα των προστίμων των Σωματείων μας όπου το πρόβλημα είναι τεράστιο λόγω της οικονομικής κρίσης και επειδή αφορά εκατοντάδες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μένουν όμηροι από την στιγμή που δεν δύναται να μεταγραφούν και αυτό κατά συνέπεια οδηγεί σε τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα στην κοινωνία του Ηρακλείου και στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές αλλά και στους γονείς αυτών, από τους οποίους έχουμε έντονα και σοβαρά παράπονα με πιθανές ανεξέλεγκτες καταστάσεις, όταν τα παιδιά τους αναγκάζονται να παραμείνουν ανενεργά και μακριά από τα αθλητικά δρώμενα, σαν έσχατη λύση, και βάση των δικών σας προτάσεων και της διάταξης του εδαφίου υπ’αριθμ. ΙΙ της 17ης παραγράφου του άρθρου 66 ( πρώην άρθρου70) του Καταστατικού της Ε.Π.Ο. ότι απαραίτητη θα πρέπει να είναι η εκχώρηση βέβαιων μελλοντικών απαιτήσεων από το Σωματείο, η Ένωσή μας εγγυάται και διασφαλίζει ότι το χρέος θα καταβληθεί στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, από τις επιχορηγήσεις που η Ομοσπονδία πρόκειται να δώσει στην Ένωσή μας και τα οποία αυτά χρήματα θα παρακρατούνται από την Ομοσπονδία.

Θα πρέπει να σας γνωρίσουμε ότι από ‘δω και στο εξής, η Ε.Π.Σ. Ηρακλείου, θα δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην έγκαιρη πληρωμή των προστίμων και προς εμάς αλλά και προς την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Θα θέλαμε το συντομότερο δυνατό όπως τροποποιηθεί η διάταξη αυτή , δίνοντας το δικαίωμα στα σωματεία με κάποιο διακανονισμό να καλύπτουν τα χρέη που θα δημιουργούν.

Παρακαλούμε για την άμεση απάντηση σας λόγω του ότι αύριο Τετάρτη 9 Αυγούστου 2017, τελειώνει η προθεσμία των Δηλώσεων συμμετοχών με ότι αυτό συνεπάγεται.-

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή