Όμιλος ΟΠΑΠ και ΚΑΕ Ολυμπιακός μαζί στην αγωνιστική περίοδο 2017-18

Print Friendly, PDF & Email

H Ελληνικά Λαχεία, εταιρεία του Ομίλου ΟΠΑΠ, και η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρουσίασαν τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2017, τη χορηγική τους συνεργασίας για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Μέγας Χορηγός της ΚΑΕ Ολυμπιακός θα είναι το ΣΚΡΑΤΣ και το λογότυπό του θα προβάλλεται σε όλες τις επίσημες εμφανίσεις της ομάδας.

Η χορηγική συνεργασία του ΟΠΑΠ, του κορυφαίου ομίλου στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών στην Ελλάδα, και της ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει ήδη συμπληρώσει έξι χρόνια και είναι μια από τις μακροβιότερες στον ελληνικό αθλητισμό.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, Ντάμιαν Κόουπ, μιλώντας στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, δήλωσε:

«Διαχρονικά, ο ΟΠΑΠ και ο Ολυμπιακός έχουν χτίσει μια δυνατή και επιτυχημένη συνεργασία που βασίζεται στις κοινές μας αξίες και δράσεις σε αθλητικό και κοινωνικό επίπεδο. Με μεγάλη χαρά, παρουσιάζουμε σήμερα την παράταση αυτής της συνεργασίας, προσβλέποντας σε ακόμα περισσότερες επιτυχίες αυτή την αγωνιστική χρονιά. Το ΣΚΡΑΤΣ είναι ένα από τα πιο διασκεδαστικά και δημοφιλή παιχνίδια του ΟΠΑΠ. Τα τελευταία τρία χρόνια, το ΣΚΡΑΤΣ ταξίδεψε με την φανέλα του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για την ακρίβεια, στα δύο από τα τρία χρόνια συνεργασίας, ο Ολυμπιακός κατάφερε να φτάσει στο Final Four της Ευρωλίγκας και τον μεγάλο τελικό. Γι’ αυτό λέμε συχνά ότι το ΣΚΡΑΤΣ είναι το γούρι της ομάδας. Αυτά τα χρόνια, ο Ολυμπιακός έπαιξε πολλούς αξέχαστους αγώνες, που ενθουσίασαν τους φιλάθλους, δίνοντάς τους την ευκαιρία να «ζήσουν το παιχνίδι», όπως λέμε στον ΟΠΑΠ. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που στεκόμαστε στο πλευρό του Ολυμπιακού για ακόμα μία αγωνιστική χρονιά. Ευχόμαστε στην ομάδα, το προπονητικό επιτελείο, τους παίκτες και τους φιλάθλους καλή τύχη σε αυτή τη συναρπαστική σεζόν, στην Ελλάδα και την Ευρώπη».

Ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστος Σταυρόπουλος, τόνισε: «Είναι φανερό ότι αυτή η συνεργασία ταυτίζεται με τις επιτυχίες του Ολυμπιακού για την κατάκτηση της κορυφής σε Ελλάδα και Ευρώπη. Για τον Ολυμπιακό οι μακροχρόνιες συνεργασίες με εταιρείες και οργανισμούς της δυναμικής και του μεγέθους του ομίλου ΟΠΑΠ αποτελούν στρατηγική επιλογή και μονόδρομο. Παράλληλα κάθε χρόνο όλες οι κοινές δράσεις μας σε όλα τα επίπεδα, marketing, στρατηγικής, κοινωνικής υπευθυνότητας και ενεργού συμμετοχής φιλάθλων και μικρών παιδιών, ενδυναμώνονται συνεχώς κατακτώντας το ενδιαφέρον του κοινού. Σίγουρα έχουμε πολλά ακόμα να δημιουργήσουμε και να πετύχουμε μαζί, σε ένα πραγματικά δύσκολο περιβάλλον και ελπίζουμε ότι θα συμβάλλουμε και εμείς στην επίτευξη του οράματος 2020 του ΟΠΑΠ, συνεχίζοντας αυτή τη συνεργασία, γιατί όχι μέχρι το 2020 αλλά και ακόμη παραπάνω».

Ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος, δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντικό που αυτή η συνεργασία κρατάει εδώ και επτά χρόνια. Το ΣΚΡΑΤΣ μας έχει φέρει πραγματικά τύχη και τα τελευταία χρόνια έχουμε μεγάλες επιτυχίες. Εύχομαι να συνεχίσουμε αυτή τη συνεργασία, μέσα από την οποία και οι δυο πλευρές δείχνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο, πέρα από το πρότυπο του αθλητισμού. Το ενδιαφέρον στον κοινωνικό τομέα είναι πολύ μεγάλο και από τον ΟΠΑΠ και από τον Ολυμπιακό».

Από την πλευρά του ο αρχηγός της ομάδας, Βασίλης Σπανούλης, σημείωσε: «Μας συνδέουν δυο κοινά πράγματα με τον ΟΠΑΠ. Το ένα είναι ότι κάνουμε και οι δυο πρωταθλητισμό και το άλλο είναι η κοινωνική μας προσφορά. Εύχομαι να συνεχίσουμε και τα επόμενα χρόνια να συνεργαζόμαστε και να φέρνουμε επιτυχίες».
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός Γιώργος Σκινδήλιας, ο Εμπορικός Διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός Νίκος Λεπενιώτης, όλοι οι παίκτες της ομάδας και το προπονητικό επιτελείο.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή