“Όταν πρέπει θα πούμε πολλά για τις πραγματικές πολυιδιοκτησίες και όχι για fake”

Print Friendly, PDF & Email

Στο πλαίσιο της Γενικής Συνέλευσης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο αντιπρόεδρος του Δικεφάλου, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης τοποθετήθηκε αναφορικά με την καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις σχέσεις του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για «επικοινωνιακές φανφάρες του Ολυμπιακού».

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάκης Γκαγκάτσης:

«Επικοινωνιακές φανφάρες ανάμεσα στα ματς Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ – Ξάνθη για επικοινωνιακούς λόγους. Για το συγκεκριμένο θέμα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προχώρησε σε ανακοινώσεις, για την ώρα μένουμε σε αυτές και περιμένουμε την εκδίκαση στην ΕΕΑ. Όταν πρέπει, θα μιλήσουμε και θα πούμε πολλά για τις πραγματικές πολυιδιοκτησίες και όχι για fake».

Ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε επίσης στον Βαγγέλη Μαρινάκη και στη NOVA, αλλά και στην παρουσία του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού στο τελευταίο συμβούλιο της Λίγκας: «Δεν είμαστε εμείς που εφαρμόζουμε το νόμο, υπάρχουν εισαγγελείς για αυτά τα θέματα. Θα μπορούσα να πω πολλά για τη NOVA και τις ομάδες που έκλεισαν όταν ήταν εν δυνάμει ιδιοκτήτης της, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού. Για ομάδες δηλαδή, που “μετακόμισαν” από την ΕΡΤ με υψηλότερα συμβόλαια και ίσως και υπερτιμημένα».

Για την Τούμπα τόνισε τα εξής: «Δεν πρόκειται να κουνηθεί ούτε πέτρα στην Τούμπα, αν δεν είναι όλοι απόλυτα σίγουροι για το νέο γήπεδο. Ακόμα και στο 99% να είμαστε σίγουροι, τότε δεν θα γίνει τίποτα».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή