119 άτομα θετικά στον κορωνοϊό στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Αποφασίστηκε ελλιμενισμός του πλοίου

Print Friendly, PDF & Email

Στα 119 ανέρχονται τα συνολικά κρούσματα κορονοϊού στο πλοίο που βρίσκεται αρόδου στα ανοιχτά του Πειραιά ανακοίνωσε ο Ν. Χαρδαλιάς. Ο ίδιος τόνισε πως το πλοίο θα ελλιμενιστεί σε ειδική προβλήτα στο λιμάνι του Πειραιά.

Όπως είπε ο αρμόδιος υφυπουργός, στο πλοίο έγινε έλεγχος και στους 380 επιβαίνοντες. 119 τεστ ήταν θετικά, 259 αρνητικά και 2 επαναλαμβάνονται.

Όπως είπε αποφασίστηκε ελλιμενισμός την Πέμτπη σε ειδική προβλήτα σε απομόνωση. Όπως πρόσθεσε ο κ. Χαρδαλιάς, όσοι ήταν θετικοί θα παραμείνουν εντός του πλοίου για 14 ημέρες σε απομόνωση.

Σημείωσε ότι στην αποβάθρα θα τοποθετηθεί ειδική τέντα για τις σχετικές διαδικασίες προετοιμασίας. Είπε ακόμη πως όλοι οι επιβάτες είναι καλά και χωρίς συμπτώματα ενώ την Παρασκευή, θα ενημερωθούν αναλυτικά και οι οικογένειες των επιβατών.

Αναφερόμενος στο πλοίο από την πλευρά του ο κ. Τσιόδρας, τόνισε: “Το 30% των ανθρώπων μολύνθηκε, έκανε γρήγορα τον κύκλο του ο ιός. Σε τέτοιες δομές εξαπλώνεται εύκολα, είναι σημαντικό να έχουμε πρόγραμμα δράσης, υπάρχουν ειδικές οδηγίες από τον ΕΟΔΥ. Τα μέτρα παραμένουν ίδια για όλους μας”.

“Τα πλοία επωάζουν τη νόσο και αυτή διασπείρεται ταχύτατα”, κατέληξε.

Πηγή: news247

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή