13 ΕΠΣ και ο Καραβασίλης στη συγκέντρωση της Θεσσαλονίκης

Print Friendly, PDF & Email

Συγκέντρωση Ενώσεων κυρίως από τη Βόρεια Ελλάδα έγινε στην Κυριακή 19/11 στη Θεσσαλονίκη με αφορμή τη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελετστικής Επιτροπής της ΕΠΟ στη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά.

Το παρόν έδωσαν όλες οι Ενώσεις της βορείου Ελλάδας, ενώ έκπληξη αποτέλεσε και η παρουσία του προέδρου της ΕΠΣ Έβρου, Χρ. Καραβασίλη, ο οποίος ήταν μέλος των διοικήσεων Σαρρή και Γκιρτζίκη και τον Αύγουστο υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ με το ψηφοδέλτιο του Γ. Καλαντζή.

Παρούσες ήταν οι ΕΠΣ Ημαθίας, Φλώρινας, Καβάλας, Χαλκιδικής, Καστοριάς, Κοζάνης,  Ξάνθης, Σερρών, Θράκης, Έβρου, Πρέβεζας, Πιερίας, Φθιώτιδας, Κιλκίς.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που έγινε παρουσία των μελών της Ε.Ε. που επίσης είναι πρόεδροι Ενώσεων τέθηκε το ζήτημα της περαιτέρω οικονομικής ενίσχυσης των Ενώσεων και από την πολιτεία. Ωστόσο ο Γραμμένος δεν άφησε περιθώρια αισιοδοξίας λέγοντας ότι οι σημερινές οικονομικές δυνατότες του αρμόδιου υπουργείου είναι περιορισμένες.

Επίσης συζητήθηκε το θέμα του κόστους των διαιτητών στα τοπικά πρωταθλήματα, ενώ πρόεδρος της ΕΠΟ δημοσιοποίησε την απόφασή του να προτείνει την επέκταση συμβολαίου τον Σκίμπε για δύο ακόμα χρόνια.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή