Άρρωστος ο Μπέος, παρών ο Τζώρτζογλου στη δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση

Print Friendly, PDF & Email

Για τέταρτη φορά αναβλήθηκε η συζήτηση της μήνυσης που έχει καταθέσει ο Αχ. Μπέος κατά του προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου, Ν. Τζώρτζογλου, η οποία (η μήνυση) επρόκειτο να συζητηθεί της Τετάρτη 27/9.

Τις δύο πρώτες φορές η συζήτηση αναβλήθηκε λόγω απεργία των δικηγόρων, την τρίτη φορά η πλευρά Τζώρτζογλου ειδοποιήθηκε ότι ο Μπέος δεν θα παραστεί ενώ σήμερα η πλευρά του Μπέου ζήτησε αναβολή επειδή ο μηνυτής είναι άρρωστος.

Αντιθέτως, ο μηνυόμενος Τζώρτζογλου έδωσε το παρών συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Ν. Βαγιάκο.

Η συζήτηση της υπόθεσης προσδιορίστηκε για τον ερχόμενο Απρίλιο.

Η μήνυση από τον Μπέο έγινε για “συκοφαντική δυσφήμιση” για όσα είχε υποστηρίξει ο Τζώρτζογλου στις γενικές συνελεύσεις της ΕΠΟ το 2010 και το 2011.

Στη Γ.Σ. της ΕΠΟ το 2011 ο Τζώρτζογλου είχε πει: «Πέρυσι μίλησα για φακέλους και η “Αυτού Μεγαλειότης”, ο Αχιλλέας Μπέος, με περίμενε εδώ μέσα με 4 μπράβους. Στο γραφείο σας απ΄έξω, ζήτησα την βοήθειά σας κι εσείς τον κεράσατε καφέ. Μιλάτε εσείς για απειλές; Κάθε φορά που πάω στην ΕΠΟ τα 4 μου παιδιά αγωνιούν εάν θα γυρίσω. Κι αυτό επειδή ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΟ επιτρέπει στο ανώτατο όργανο της Ομοσπονδίας να μπαίνει η “Αυτού Μεγαλειότης” (Αχιλλέας Μπέος). Εγώ δεν είμαι κότα. Αυτός ο κύριος στους 40 φακέλους που σας έστειλε η UEFA με τα στημένα είναι μέσα στους μισούς. Όλοι εσείς δεν ξέρετε τι κάνει αυτός ο άνθρωπος στο ποδόσφαιρο. Δεν ξέρετε ότι απειλούνται παίκτες, παράγοντες, τη Λάρισα δεν την ξεφτίλισε; Τον Παναθηναϊκό; Δεν είπε δημόσια σας γ…σα; Κι αυτό τον άνθρωπο το 50% τω ομάδων της Σούπερ Λίγκας του λέει επειδή κάνεις καλά τη δουλειά σου πήγαινε και στην ΕΠΟ. Δεν ξέρω αν και του χρόνου τέτοιο καιρό είναι και στο Προεδρικό Μέγαρο…»

Επίσης ο Μπέος έχει κάνει και αγωγή κατα του Τζώρτζογλου ζητώντας του 50.000 ευρώ.

 

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή