37χρονη καθηγήτρια λυκείου γέννησε το παιδί του ανήλικου μαθητή της

Print Friendly, PDF & Email

Σχεδόν κάθε μέρα πλέον δημοσιοποιείται και μία περίπτωση σεξουαλικής σχέσης εκπαιδευτικού με μαθητές ή μαθήτριες στις ΗΠΑ. Αυτή τη φορά ήρθαν στη δημοσιότητα, μέσω της δικαστικής διαδικασίας, οι λεπτομέρειες μίας απίστευτης σχέσης μιας καθηγήτριας και ενός μαθητή της η οποία κατέληξε στην εγκυμοσύνη της γυναίκας.

Η 37χρονη Laura Cross γέννησε τον Δεκέμβριο το μωρό ενός ανήλικου μαθητή της με τον οποίο είχε σχέσεις από τότε που το αγόρι ήταν μεταξύ 13 και 14 ετών. Η γυναίκα εργαζόταν στο λύκειο Buchtel στο Οχάιο των ΗΠΑ όταν ξεκίνησε να καλεί το αγόρι για να κάτσει στην πισίνα του σπιτιού της.

Σιγά σιγά κέρδισε την εμπιστοσύνη του ίδιου αλλά και της μητέρας του. Ο πατέρας του πιτσιρικά δεν είδε ποτέ με καλό μάτι τη σχέση της καθηγήτριας με τον γιο του. Οι κακές σχέσεις του ζευγαριού ωστόσο έδωσαν την ευκαιρία στην καθηγήτρια να πείσει τη μητέρα να της επιτρέψει να έχουν κοινή κηδεμονία του αγοριού, το οποίο εν τέλει πήρε σπίτι της.

Ωστόσο, φήμες ότι η γυναίκα πριν από τρία χρόνια γέννησε το παιδί του ανήλικου μαθητή της έδιναν και έπαιρναν και έτσι η μητέρα έκανε καταγγελία στην αστυνομία. Η Cross συνελήφθη και παραδέχθηκε τη σχέση της με τον μαθητή της. Το παιδί τους γεννήθηκε το 2015, ενώ στο μεταξύ η Cross είχε παραιτηθεί από το σχολείο που δούλευε.

Όπως μετέδωσε το wxyz.com, η Cross κρατείται και έχει οριστεί εγγύηση στις 100.000 δολάρια.

ΠΗΓΗ: newsbeast

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή