4,5 λεπτά διακοπή στο ντέρμπι Αρης – ΑΕΚ γιατί υπήρξε μπέρδεμα των διαιτητών με τις αλλαγές της ΑΕΚ

Print Friendly, PDF & Email

Το ντέρμπι του Αρη με την ΑΕΚ διεκόπη για σχεδόν πέντε λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο καθώς υπήρξε μπέρδεμα με τις αλλαγές της φιλοξενούμενης ομάδας.

Η ΑΕΚ έκανε την πρώτη της αλλαγή στο 20′ με τον Λάτσι, που πήρε τη θέση του τραυματία Νεντελτσεάρου. Στο 60′ μπήκαν μαζί στον αγωνιστικό χώρο ο Μάνταλος και ο Λιβάγια και στο 76′ ο Σάκχοφ. Ενα λεπτό μετά η ΑΕΚ πήγε να κάνει την πέμπτη της αλλαγή με τον Ολιβέιρα. Ο 4ος διαιτητής Τζήλος, είχε ετοιμάσει να υψώσει τον ηλεκτρονικό πίνακα, όμως ο διαιτητής Μπέμπεκ έστω και με καθυστέρηση αντιλήφθηκε πως οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν το δικαίωμα για κάτι τέτοιο, αφού σύμφωνα με τον κανονισμό οι πέντε αλλαγές πρέπει να γίνονται σε τρεις χρόνους.

Από τον πάγκο της ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκαν έντονα, με τον Βασίλη Δημητριάδη να πηγαίνει στον Τζήλο και να φωνάζει “είναι δικός σου το λάθος, θέλαμε να κάνουμε δύο αλλαγές μαζί”. Τελικά, ο Μπέμπεκ ανέλαβε αυτός την ευθύνη και δίνοντας εξηγήσεις τόσο στον πάγκο της ΑΕΚ όσο και στον πάγκο του Αρη δεν επέτρεψε στον Ολιβέιρα να μπει στο παιχνίδι και ως εκ τούτου οι φιλοξενούμενοι δεν έκαναν ποτέ την πέμπτη τους αλλαγή.

Λόγω της διακοπής, ο Μπέμπεκ έδωσε οχτώ λεπτά καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή