Στην Ελλάδα η Πάμελα Άντερσον που θα εμφανιστεί σε τηλεοπτική εκπομπή (vid)

Print Friendly, PDF & Email

Η Πάμελα Άντερσον ήρθε στην Ελλάδα για να εμφανιστεί στο “It’s Show Time” με τον Νίκο Κοκλώνη στο OPEN.

Το μεσημέρι της Κυριακής 24/2 έφτασε στην Ελλάδα η Πάμελα Άντερσον. Την Αμερικανίδα σταρ, που υπήρξε πασίγνωστο μοντέλο του Playboy, ηθοποιός στην επιτυχημένη σειρά «Baywatch» και τα τελευταία χρόνια είναι ακτιβίστρια για τα δικαιώματα των ζώων, υποδέχτηκε στο αεροδρόμιο ο Νίκος Κοκλώνης.

Η ηθοποιός δήλωσε στις κάμερες πως ανυπομονεί για το αυριανό γύρισμα για την πρεμιέρα του σόου «It’s Show Time» που θα προβληθεί το Σάββατο 2 Μαρτίου στις 21.00 από τη συχνότητα του Open TV.

Ο Νίκος Κοκλώνης έκανε δηλώσεις στις κάμερες για την επικοινωνία του με την Πάμελα Άντερσον, η οποία εμφανίστηκε στους δημοσιογράφους ντυμένη στα μαύρα με μια αγκαλιά κατακόκκινα τριαντάφυλλα. Ο παρουσιαστής του «Celebrity Travel» και του «It’s Show Time» δήλωσε στις κάμερες ότι έχει να τη δει πέντε χρόνια, της έστειλε ένα μήνυμα για το σόου, πίστευε ότι δεν θα έρθει αλλά τελικά του είπε ότι έχει μία μέρα στη διάθεσή της και θα συμμετέχει στο «It’s Show Time».

Αμέσως μετά η Πάμελα Άντερσον κατευθύνθηκε με λιμουζίνα προς το ξενοδοχείο στo κέντρο της Αθήνας όπου θα διαμείνει, αποφεύγοντας να κάνει περισσότερες δηλώσεις.

ΠΗΓΗ: ethnos

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή