Αρχική Ο Σφυγμός Το ραντεβού

Το ραντεβού

Στο βασίλειο της Δανιμαρκίας υπήρχε ένας διευθυντής που εκτελούσε τα πάντα. Είχε καταστεί ένα πανίσχυρο πρόσωπο με κομβικό ρόλο που κινούσε τα νήματα και στο οικονομικό κομμάτι. Ήταν, με άλλες λέξεις, ο απαραίτητος βραχίονας για τη λειτουργία του «συστήματος».

Όταν η κατάσταση άλλαξε και το «σύστημα» άρχισε να ξηλώνεται ο διευθυντής βρέθηκε ξαφνικά εκτός βασιλείου και μάλιστα με μειωμένη, σε σχέση με ότι θα περίμενε, «αποζημίωση».

Ο διευθυντής το φυσάει και δεν κρυώνει. Δεν περίμενε με τίποτα αυτήν την εξέλιξη. Πίστευε ότι θα καταφέρει να διασωθεί, ότι η περίοδος της ανωμαλίας θα είναι σύντομη και ότι με κάποιο τρόπο θα καταφέρει να επιβιώσει και να είναι παρών.

Όταν επισκέφτηκαν το βασίλειο της Δανιμαρκίας, απεσταλμένοι του βασιλείου της κεντρικής Ευρώπης, ζήτησε να τους συναντήσει για να εκφράσει τα παράπονά του. Το ραντεβού κλείστηκε μέσω του εκπροσώπου συλλόγου, κατά την περίοδο της απόλυτης κυριαρχίας του οποίου, ο διευθυντής μεσουρανούσε.

Όμως, για κακή του τύχη, οι απεσταλμένοι είχαν διαβάσει ένα πόρισμα σύμφωνα με το οποίο κατά την περίοδο του διευθυντή γίνονταν «σημεία και τέρατα». Κι όσο κι αν προσπάθησε δεν κατάφερε να πείσει ότι άμοιρος ευθυνών για το «μεγάλο πάρτι»…

ΥΓ. 1 Στο πάρκο υπάρχει ο Μεγάλος Αδερφός. Αγαπημένο παιδί των Αποθηκάριων και των Ρασπούτιν, τοποθετήθηκε σε νευραλγικό πόστο και έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τα πάντα μέσω κεντρικού συστήματος. Η κωδική ονομασία του είναι «Στρέλλα».

ΥΓ. 2 Strange days…

Exit mobile version