84χρονος από την Κρήτη έδωσε Πανελλαδικές και πέρασε στο Πανεπιστήμιο

Print Friendly, PDF & Email

Ένας 84χρονος από την Κρήτη κατάφερε να πετύχει στις Πανελλαδικές Εξετάσεις αποδεικνύοντας πως ποτέ δεν είναι αργά για να πετύχεις τους στόχους σου!

Ο λόγος για τον Δημήτρη Μουδατσάκη ο οποίος σύμφωνα με το cretalive.gr, μόλις συνταξιοδοτήθηκε πήρε την μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στο σχολείο. Ο 84χρονος τα κατάφερε και πλέον είναι μεταξύ των εισακτέων του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστήμιου Κρήτης.

«Από μικρός ήθελα να σπουδάσω! Έβλεπα τα άλλα παιδιά να πηγαίνουν σχολείο και ζήλευα. Ήθελα να πάω κι εγώ, αλλά δεν μπορούσα. Δεν είχα τη δυνατότητα!», είχε πει πριν λίγο καιρό στο cretalive.gr o κ. Δημήτρης.

Στο μεσοδιάστημα, ενόσω δηλαδή ασχολούνταν με τη βιβλιοδεσία και την τυπογραφία, ο πάντοτε φιλομαθής κ. Δημήτρης διάβαζε και ασχολούνταν με το σχολείο αλλά και την οικογένειά του. «Διάβαζα πάντα. Κάθε Σάββατο, όταν πληρώναμε το προσωπικό, εγώ πήγαινα κι αγόραζα ένα βιβλίο, το οποίο το διάβαζα κατευθείαν!», δηλώνει.

Όσο για τις σπουδές του στο Ρέθυμνο, είχε δηλώσει: «Θα πάω να γραφτώ κανονικά και θα πηγαίνω όποτε μπορώ. Είναι λίγο δύσκολο να πηγαίνω στο Ρέθυμνο. Έχω και τη σύζυγο εδώ. Πρέπει να δω και με το πρόγραμμα τι θα γίνει».

Πηγή: reader.gr

Καμία δημοσίευση για προβολή