98 Χρόνια ΑΕΚ με τα έργα της OPAP ARENA να μπαίνουν στην τελική ευθεία

Print Friendly, PDF & Email

Σήμερα 13 Απριλίου,  συμπληρώνονται 98 χρόνια από την ίδρυση της ΑΕΚ και το 2022 αποτελεί μια χρονιά σταθμό στην ιστορία της Ένωσης, καθώς οι εργασίες στην OPAP ARENA συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς. Το όνειρο της επιστροφής της ΑΕΚ στη φυσική της έδρα γίνεται πραγματικότητα, καθώς τα έργα βρίσκονται στην τελική τους ευθεία.

Η κάμερα του ΟΠΑΠ, μπήκε στην επιβλητική έδρα της ΑΕΚ, την OPAP ARENA, στην οποία δεσπόζουν ιστορικές μορφές του παρελθόντος της ομάδας, όπως οι Κώστας Νεστορίδης, Μίμης Παπαϊωάννου, Στέλιος Σεραφείδης και Θωμάς Μαύρος.

Το «σήμερα» της ΑΕΚ συναντά μέσα από ένα ταξίδι στο χρόνο το «χθες» και η Αγγελική Αρκάδη, ο Κώστας Γαλανόπουλος και ο Διονύσης Χιώτης, στέκονται στο πόσο σημαντικό είναι το νέο γήπεδο για τον σύλλογο τόσο από αθλητικής, όσο και από πολιτιστικής άποψης, ενώ με αφορμή τα γενέθλια της ΑΕΚ θυμούνται τους λόγους που αγάπησαν και ταυτίστηκαν με τον σύλλογο από μικρή ηλικία.

Η κάμερα του ΟΠΑΠ ταξιδεύει στο παρελθόν της ΑΕΚ και της Νέας Φιλαδέλφειας μέσα από σπάνιες εικόνες, ενώ οι προσωπικότητες της ομάδας ονειρεύονται το μέλλον στην εντυπωσιακή OPAP ARENA.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή