“Όλη η Ελλάδα ξέρει ποιος διοικεί την ΕΠΟ με τον κ. Γιαννάκη Παπαδόπουλο, το ρόλο του Μάνταλου και τα αίσχη στις ΕΠΣ”

Η αντιπαράθεση μεταξύ της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού που άρχισε χθες, με αφορμή την αντικατάσταση των Πολωνών διαιτητών από τον αγώνα ΑΕΚ – Άρης, συνεχίστηκε σήμερα στο ΔΣ της Super League.

Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Ι. Αλαφούζος, φέρεται να είπε:

««Κύριε Κοσμά όλη η Ελλάδα ξέρει ποιος διοικεί την ΕΠΟ με τον κ. Γιαννάκη Παπαδόπουλο που ξέρουμε πως αθωώθηκε από τις επιτροπές της ΕΠΟ. Όλοι γνωρίζουμε το ρόλο του Μάνταλου, τα αίσχη στις ΕΠΣ και όλα τα υπόλοιπα. Παρότι είστε αγενής χαίρομαι που αποκαλύψατε ότι εσείς αιτηθήκατε την αλλαγή διαιτητή.

Εσάς ποιος σας ενημέρωσε και δεν ενημέρωσαν εμάς; Είναι ντροπή όσα συμβαίνουν. Λυπάμαι πολύ και για τον κ.Μπαλτάκο, που έχει και μία ιστορία.

Εμείς ποτέ δεν θίξαμε την ΑΕΚ στην επιστολή μας. Ζητήσαμε συγκεκριμένες απαντήσεις από τον Μπένετ. Τώρα γιατί θίχτηκε, δεν το ξέρω. Να χαίρεστε και τον κ.Μελισσανίδη. Λέτε στην ανακοίνωσή σας ότι με έκλεισε ο Μαρινάκης σε ασανσερ. Εγώ τουλάχιστον δεν κλείστηκα στη φυλακή. Να σας χαίρονται οι δικοί σας».

Διαβάστε ακόμα:

Υπερασπίστρια της ΕΠΟ η ΑΕΚ απάντησε στον Παναθηναϊκό: “Πουλάτε την ψυχή και τα ιδανικά σας στον Διάβολο για έναν τίτλο”

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή