“Αδικαιολόγητος ο Διαμαντόπουλος, έγινε μπροστά του το χέρι του Κάργα”

Print Friendly, PDF & Email

Αδικαιολόγητος είναι σύμφωνα με τον κριτή του Master Ref, N. Mιντιούρη, ο διαιτητής του αγώνα ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα, Διαμαντόπουλος, που δεν είδε το χέρι του Κάργα, που έγινε μπροστά του και δεν καταλόγισε πέναλτι σε πρώτο χρόνο, απόφαση που διόρθωσε με τη βοήθεια του VAR.

Χωρίς δύσκολες φάσεις στις περιοχές το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Σωστά σύμφωνα με τον Ηρ. Τσίκινη δεν δόθηκαν πέναλτι σε δύο φάσεις στο αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης.

Αναλυτικά, η κριτική των διαιτητών στους αγώνες της 8ης ημέρας των playoffs της SL1:

Π.Α.Ο.Κ. – ΑΡΗΣ: 0-1, Διαιτητής: BRYCH, VAR: GERACH, Κριτής: Τσίκινης

Στο 67′ o Iτούρμπε βρίσκεται με την μπάλα στην περιοχή του ΠΑΟΚ. Ο Σάστρε τον μαρκάρει από πίσω. Ο επιτιθέμενος πέφτει στο έδαφος και χάνει την μπάλα. Ο διαιτητής σωστά δεν καταλογίζει παράβαση.

Στο 82′ ο Ζίφκοβιτς που βρίσκεται στην περιοχή του Άρη, μαρκάρεται από πίσω τη στιγμή που επιχειρεί να κοντρολάρει με το στήθος την μπάλα και πέφτει στο έδαφος. Σωστά ο διαιτητής δεν καταλόγισε παράβαση.

Ο Μπριχ είναι σήμερα ο καλύτερος Ευρωπαίος διαιτητής. Έβγαλε με άνεση ένα δύσκολο παιχνίδι με εντάσεις. Πολύ καλός στον πειθαρχικό τομέα.

Βαθμολογία: 8,3

ΑΕΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: 3-0, Διαιτητής: ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, VAR: JOVANOVIC, Κριτής: Μιντιούρης

Στο 45’+2′ μετά από σέντρα του Άμραμπατ, που βρίσκεται στην περιοχή του ΠΑΣ, η μπάλα χτυπάει στο απλωμένο χέρι του Κάργα. Ο διαιτητής δεν καταλογίζει πέναλτι. Ο VAR του ζητάει να κάνει on field review. Aφού ξαναβλέπει τη φάση στο μόνιτορ ο διαιτητής αλλάζει απόφαση και καταλογίζει πέναλτι. Δεν δικαιολογείται ο διαιτητής να μη δει σε πρώτο χρόνο αυτήν την παράβαση που έγινε μπροστά στα μάτια του και να χρειαστεί τη βοήθεια του VAR.

Στις αρχές του β’ ημιχρόνου ο Καραχάλιος ανατρέπει τον Μάνταλο στη γραμμή της περιοχής του ΠΑΣ. Ο διαιτητής καταλογίζει φάουλ. Ακόμα και το ριπλέι δεν ξεκαθαρίζει που βρίσκεται το πόδι του Μάνταλου. Επομένως, πάμε με την απόφαση του διαιτητή.

Βαθμολογία: 8,1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: 1-2, Διαιτητής: REINSHREIBER, VAR: ADLER, Κριτής: Ακρίδας

Ντέρμπι χωρίς δύσκολες φάσεις στις περιοχές. Καλός ο διαιτητής στον πειθαρχικό έλεγχο και στην εφαρμογή κανονισμού.

Βαθμολογία: 8,3

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή