ΑΕΚ: Δεν μπορούμε να έρθουμε σε επικοινωνία με την γραμματεία της επιτροπής εφέσεων επειδή είναι σε εξωτερικές δουλειές!

Print Friendly, PDF & Email

Eνώ η Super League 1 όρισε σε συνέχεια της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων τον αγώνα Ατρόμητος – ΑΕΚ για την Τετάρτη 8/3 (17.30), η ΑΕΚ διαμαρτύρεται επειδή δεν έχει λάβει ακόμη το σκεπτικό της απόφασης και δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τη γραμματεία της Επιτροπής Εφέσεων, που έχει ορίσει ο acting CEO I. Φιλιππούσης.

Η τοποθέτηση της ΑΕΚ που δημοσιεύθηκε στο SDNA αναφέρει:

«Όπως είναι γνωστό, από χθες το πρωί υπάρχει δημοσιευμένη και λάβαμε κι εμείς την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, σύμφωνα με την οποία απορρίπτεται κατ’ ουσίαν η έφεση μας για την πρωτόδικη απόφαση για το ματς με τον Ατρόμητο. Λάβαμε την απόφαση λίγο μετά τις 11 το πρωί. Όμως για να ακριβολογούμε λάβαμε το διατακτικό της απόφασης. Κι όχι το σκεπτικό της. Θυμίζουμε πως την πρωτόδικη απόφαση την πήραμε μαζί και με το σκεπτικό της με το που δημοσιεύθηκε.

Από την στιγμή λοιπόν που λάβαμε το διατακτικό της απόφασης, τόσο εγγράφως όσο και προφορικά μάταια ζητάμε να μας δοθεί και το σκεπτικό της. Κι αν δεν υπήρχε καθαρογραμμένο ζητήσαμε τουλάχιστον το χειρόγραφο.

Από το πρωί της Τετάρτης 1/3 μέχρι και τώρα παρά τις συνεχείς μας προσπάθειες δεν έχουμε πάρει σκεπτικό. Μάλιστα από ένα σημείο χθες και μετά δεν μπορούμε καν να έρθουμε σε επικοινωνία με την γραμματεία της επιτροπής, ενώ μαθαίνουμε από πληροφορίες πως είναι σε εξωτερικές δουλειές…

Πρέπει επίσης να τονίσουμε το εξής. Στο διατακτικό της απόφασης αναφέρεται για την έφεση μας το εξής: «Κρίθηκε και αποφασίστηκε στις 28/2/2023». Δηλαδή η απόφαση βγήκε την Τρίτη (μέχρι το μεσημέρι της ίδιας μέρας ήταν και η προθεσμία που είχε ζητηθεί και για υπομνήματα…) κι έχουμε φτάσει Πέμπτη μεσημέρι και δεν υπάρχει σκεπτικό για να μας δοθεί.
Αναρωτιόμαστε και θεωρούμε ότι αναρωτιόμαστε εύλογα, πως είναι δυνατόν για μια τόσο σοβαρή υπόθεση, από την μία να μας πληροφορούν πως έχουν έτοιμη την απόφαση από την Τρίτη κι από την άλλη δυο μέρες μετά να μην είναι σε θέση να μας δώσουν τίποτα σε σχέση με το σκεπτικό της.

Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του».

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή