Αγραφιώτης: “Επιτρέπει η κα Μπιτζούνη πάνω από 3,5 ώρες συνεδρίαση;” – Μπαλτάκος: “Αδιαφορώ γι’ αυτά που λέει”!

Print Friendly, PDF & Email

Αντικείμενο σάτιρας αλλά και κριτικής έγινε κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ η απάντηση της προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου, Συμμόρφωσης και Διακυβέρνησης της ΕΠΟ, Δ. Μπιτζούνη, στο ερώτημα του εκτελεστικού διευθυντή, Ι. Φιλιππούση, σχετικά με τις συνεδριάσεις της (της Εκτελεστικής Επιτροπής), που αποκάλυψε το SoccerPlus.

Έπειτα από 3,5 ώρες από την έναρξη της συνεδρίασης και έχοντας συζητηθεί σε κλίμα έντασης και αντιπαραθέσεων δύο θέματα εκτός ημερήσιας διάταξης (υπόθεση Επισκοπής και επιστολή Μαρινάκη) και μόλις ένα εντός ημερήσιας διάταξης (απόλυση Κολιολιού), ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Π. Μπαλτάκος, πρότεινε να γίνει ολιγόλπετο διάλειμμα.

Τότε, έχοντας σκωπτική διάθεση, πήρε το λόγο ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Τ. Αγραφιώτης και είπε: “Κύριε πρόεδρε επιτρέπει η κα Μπιτζούνη πάνω από 3,5 ώρες συνεδρίαση;”.

O Mπαλτάκος απάντησε: “Δεν της δίνω καμία σημασία. Αδαιφορώ γι’ αυτά που λέει, όσο η επιτροπή της κας Μπιτζούνη δε συνεδριάζει και κάθεται μόνη της και γράφει…”

Διαβάστε ακόμα

Οι αγωνίες του Φιλιππούση, η “τελολογική ερμηνεία” της Μπιτζούνη και οι “τυρόπιτες” του Ντάσιου

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή