Άγριος καυγάς Μαρκόπουλου και Σβέρκου στον “αέρα” του ΣΚΑΙ (vid)

Print Friendly, PDF & Email

Βαριές κουβέντες σε… υψηλότατους τόνους αντάλλαξαν στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Μαρκόπουλος και ο διευθυντής του avgi.gr Νίκος Σβέρκος.

«Είσαι ένα περιφερόμενο fake news. Κομματικό στέλεχος! Άντε τώρα! Έλα φύγε!. Να ανακαλέσετε αμέσως. Δεν ντρέπεσαι!» είναι μερικά απ’ όσα ακούστηκαν στον «αέρα» του ΣΚΑΙ ανάμεσα στην Δημήτρη Μακρόπουλο και τον Νίκο Σβέρκο.

Η κουβέντα για τους εμβολιασμούς και όσα είπε ο πρωθυπουργός στο διάγγελμά του δεν άργησε να εξελιχθεί σε… τρικούβερτο καβγά μεταξύ του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και του διευθυντή του avgi.gr. Ήταν μια φράση του δημοσιογράφου που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του βουλευτή.

«Έκανε πάρα πολύ κακή εντύπωση το γεγονός ότι ο κύριος Μητσοτάκης ουσιαστικά κατηγόρησε όσους πέθαναν επειδή δεν είχαν εμβολιαστεί. Ήταν πολύ ατυχής έκφραση», είπε ο Νίκος Σβέρκος και ο Δημήτρης Μαρκόπουλος σχολίασε: «Με έμμεσο τρόπο βάζετε αστερίσκους στη διαδικασία του εμβολιασμού και εσείς και πολλοί σύντροφοί σας από τον ΣΥΡΙΖΑ».

Ήταν η στιγμή που ο καβγάς μόλις ξεκινούσε.

Ν.Σ. Να ανακαλέσετε αμέσως. Δεν ντρέπεσαι!

Δ.Μ. Εσείς να ντρέπεστε που βάζετε λόγια στο στόμα του πρωθυπουργού. Ντροπή σας! Δημοσιογράφος είστε ή κομματικό στέλεχος; Αλλοιώνετε ως δημοσιογράφος αυτά που είπε ο πρωθυπουργός;

Ν.Σ. Να ανακαλέσει αμέσως!

Δ.Μ. Να ντρέπεστε!

Ν.Σ. Εσύ να ντρέπεσαι!

Δ.Μ. Είσαι ένα περιφερόμενο fake news. Κομματικό στέλεχος! Άντε τώρα! Έλα φύγε!

Ν.Σ. Αστείε!

Δ.Μ. Παραχαράσσεις δηλώσεις! Είσαι απαράδεκτος! Ντροπή σου!

Ν.Σ. Ντροπή δικιά σου!

Δ.Μ. Είσαι κομματικό στέλεχος και μιλάς. Τι δημοσιογράφος είσαι; Πού δημοσιογραφείς;

Ήταν τόσο «βαρύ» το κλίμα που οι παρουσιαστές Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου αναγκάστηκαν να «φύγουν» για διαφημίσεις.

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Ακολουθήστε το SoccerPlus στο Google News

Καμία δημοσίευση για προβολή